Andrea Massi zanika, da bi bil tako neprijazen, da bi navijaču preprečil fotografiranju s Tino Maze, poudarja pa, da je imel prav takrat pomemben sestanek. Foto: Aleš Fevžer
Andrea Massi zanika, da bi bil tako neprijazen, da bi navijaču preprečil fotografiranju s Tino Maze, poudarja pa, da je imel prav takrat pomemben sestanek. Foto: Aleš Fevžer

Tina Maze je v Davosu preizkušala Stöcklijeve smuči. K vodji njene ekipe Andrei Massiju je ravno med sestankom prišel nekdanji pevec skupine The Drinkers Matjaž Živkovič – Maki, ki v tem zimskošportnem središču poučuje smučanje. Po besedah Živkoviča je Massi preprečil fotografiranje s Tino Maze, kar naj bi dokazovalo, da je res, kar ljudje govorijo o Massiju.

Andrea Massi je za MMC povedal: "Imel sem sestanek z našim najpomembnejšim pokroviteljem in sem mu rekel, da se bomo fotografirali pozneje. Čudim se, kaj zdaj govori o meni. Se opravičujem, ker ga ne poznam, svetujem pa mu, da se nauči minimalnega bontona. Če je nekdo na sestanku in se pogovarja, ni primerno vprašati za fotografiranje. In še to: zdi se mi, da je danes precejšna težava, da si vsak dovoli soditi nekoga, ki ga sploh ne pozna."

Massi, ki je vse od dneva, ko se je Tina Maze odločila za samostojno pot, vodja njene ekipe, se še ni odločil, ali bo v prihodnje še sodeloval z Mazejevo, znano je le, da bo v ekipi ostal serviser Andrea Vianello.

"V tem trenutku nimamo plana B, to je moj hendikep. Imeli smo sestanek s Stöcklijem, ker brez smuči ne gre, ter z ostalimi opremljevalci. Dejal sem, da se bom umaknil, če se bo našla meni enakovredna zamenjava. Sicer ostajam. Dokončno je potrjen Vianello, kar je logično, ker je kot serviser osvojil rekordno število medalj in je pripravil najhitrejše smuči. Vse ostalo ostaja odprto in se je potrebno še pogovoriti," je dejal Massi.