Video dneva
Dončićeve mojstrovine na 1., 3. in 10. mestu

Evroliga je objavila izbor desetih najboljših potez prve polovice sezone. Najučinkovitejši posameznik tekmovanja je Luka Dončić, čudežni deček slovenske košarke pa s svojimi mojstrovinami kraljuje tudi med najboljšimi akcijami. Na desetem mestu je preigravanje proti Barceloni, ko je zavrtel Victorja Claverja in nato podal Felipeju Reyesu za lahek "zicer". Na tretjem mestu je akcija z dvoboja z Olimpio Milano, ko je Dončić ukradel žogo, nato pa se imenitno znašel, ko je za hrbtom podal Facundu Campazzu v protinapad. Argentinec je zatem domiselno med nogama podal Gustavu Ayonu, ki je uspešno zaključil. Na prvem mestu se je pričakovano znašla Dončićeva trojka ob koncu tretje četrtine obračuna proti Barceloni, ko je 18-letni Ljubljančan zadel čez celo igrišče. 

V galerijo ...

Oddajte svoj komentar:

Prijavi sovražni govor

zmiki (12. januar 2018 ob 09:03)
Kak obupen izbor... Dončičevo lomljenje gležnjev nasprotniku je najboljša poteza leta in praktično edina poteza (poleg njegove kraje in podaje za hrbtom) v tem izboru, vredna tega naziva, ostalo so neka brezvezna zabijanja in (Dončičev) met, ki je pač šel notri.

Vabilo
Imate tudi vi video, ki bi ga radi pokazali drugim? Naložite ga na www.rtvslo.si/mojvideo ali ga pošljite na mmc@rtvslo.si.
Kazalo