Svetovni pokal v nordijskem smučanju
P. Prevc: Planica je najhitrejša polnilnica baterij na svetu
13 slovenskih letalcev v četrtkovih kvalifikacijah, 21. marec 2018 ob 15:50 Četudi sezona ni šla po načrtih in željah, pa Planica tudi takrat, ko ne gre - po besedah Petra Prevca -, poskrbi za dodatno motivacijo in energijo pri slovenskih smučarskih skakalcih.
30
Norvežani v Vikersundu slavili rekordno zmago
8
20. marec 2018 ob 14:30 Norveški skakalci so bili na ekipni tekmi v poletih tako prepričljivi, da so za zmago potrebovali le sedem nastopov.
Vstopnice za Planico prodali v kar 31 državah
28
20. marec 2018 ob 13:17 Nov planiški spektakel v smučarskih poletih je tik za ovinkom, glas Planice pa se uspešno širi po svetu tudi v tem letu.
Stoch: V Planici bo popoln konec tedna
20
19. marec 2018 ob 20:34 Kamil Stoch se je po poletih v Vikersundu že lahko sprostil. Pobral je skoraj vse lovorike v letošnji zimi, v Planici pa bo lahko užival.
D. Prevc z 239,5 m poletel tik pod stopničke, globus že Stochov
236
18. marec 2018 ob 19:01 Robert Johansson je slavil na poletih v Vikersundu. S četrtim mestom je navdušil Domen Prevc, Kamil Stoch, ki je bil šesti, pa je že osvojil veliki kristalni globus.
Za slovo od sezone zmagi Björgenove in Bolšunova
3
18. marec 2018 ob 16:02 Norvežanka Marit Björgen je zmagovalka zasledovalne preizkušnje v Falunu, s katero se je končala sezona svetovnega pokala smučarskih tekačic.
Lepo vabilo za Planico: Slovenci tretji v Vikersundu
421
17. marec 2018 ob 18:16 Slovenski smučarski skakalci Domen in Peter Prevc, Tilen Bartol ter Jernej Damjan so v Vikersundu na ekipni tekmi v poletih osvojili tretje mesto. Premočno so zmagali Norvežani pred Poljaki.
Stoch povečal prednost, Semeniču spodletelo Potem ko sta brata Prevc na prvem treningu Vikersunda pristala pri 235 metrih, v kvalifikacijah nista bila več v ospredju, tako da je bil od Slovencev najboljši Tilen Bartol, ki je bil z 217,5 metra ...
164
Anamarija Lampič tekmo v Falunu končala v polfinalu V Falunu se končuje sezona svetovnega pokala v smučarskih tekih. Gledalce so navdušile Švedinje, ki so v šprintu v prostem koraku slavile dvojno zmago.
2
Stoch z novo zmago pred osvojitvijo globusa, Prevc osmi Poljski smučarski skakalec Kamil Stoch je zmagal tudi na tekmi v Trondheimu in je le še korak oddaljen od skupnega slavja v svetovnem pokalu. Peter Prevc je zasedel osmo mesto.
125
Prevc sedmi - letos boljši le v Zakopanah in na Kulmu Za smučarji skakalci je v Lillehammerju peta preizkušnja norveške oziroma t. i. turneje Raw Air. Peter Prevc je končal na sedmem mestu, kar je njegov tretji najboljši izid v tej sezoni.
120
Stoch dobil kvalifikacije v Lillehammerju, Prevc peti Kamil Stoch je bil v Lillehammerju s 139,5 metra daleč najboljši v kvalifikacijah pred torkovo tekmo, zelo dobro pa je svojo nalogo opravil tudi Peter Prevc.
97
Tande prekinil norveško sušo na Holmenkollnu, Slovenci razočarali Daniel Andre Tande je dobil prvo posamično tekmo na norveški turneji Raw Air. Na najvišjo stopničko je skočil z osmega mesta po prvi seriji. Le dva slovenska skakalca sta osvojila točke.
356
Marit Björgen na maratonu do zmage iz ozadja Ena najboljših smučark tekačic Marit Björgen je v Oslu dobila tek na 30 kilometrov v prosti tehniki s skupinskim štartom.
20
Maren Lundby konkurenco premagala za več kot 30 točk Maren Lundby je tudi v Oslu pokazala svojo premoč, saj je na tekmi na veliki napravi vse smučarke skakalke premagala za več kot 30 točk.
11
Cologna prvič v karieri dobil maraton na 50 km v Oslu Dario Cologna, olimpijski prvak iz Pjongčanga v teku na 15 kilometrov, je prvič v bogati karieri dobil preizkušnjo na 50 kilometrov v prosti tehniki na Holmenkollnu.
1
Norvežani navdušili rojake, Slovenci šesti Norveški skakalci so dobili ekipno tekmo pred domačimi navijači na slovitem Holmenkollnu nad Oslom. Slovenija je v finalu izgubila eno mesto in končala na šestem.
165
Stochu prvo dejanje norveške turneje, Peter Prevc 16. Poljak Kamil Stoch je bil najboljši v kvalifikacijah pred nedeljsko tekmo smučarjev skakalcev za svetovni pokal v Oslu. Stoch je tako dobil tudi prvo etapo norveške turneje oziroma turneje "Raw air".
67
Planica7 – da bo pod Poncami za športnike in gledalce še zanimiveje Tradicionalno se bo tudi v letošnji sezoni svetovni pokal v smučarskih skokih končal s poleti v Planici, kjer pa bo letos uvedena nova nagrada, t. i. planica7.
14
S skoki, kakršne je Prevc pokazal na treningu, bo prišel tudi uspeh V petek se za smučarske skakalce začenja norveška turneja Raw Air, ki jo, potem ko je izpustil Lahti in s treningi odpravljal napako, nestrpno pričakuje Peter Prevc.
49
Izbor
Citat za prebrat
link
Žan Košir
7
21. marec 2018 ob 07:01 Če bom videl, da sem konkurenčen, da se lahko uvrščam na vrh, bom nadaljeval. A želim zmagovati in s tem tudi kaj zaslužiti. Zdaj bom dal desko na stran vsaj za dva meseca.
Več novic ...
Videonovice
Anketa: 17. marec 2018 ob 20:21

Kdo je najodgovornejši za slabe predstave Maribora na začetku spomladanskega dela sezone?

Trener Darko Milanič
Športni direktor Zlatko Zahović
Igralci
Arhiv
Kazalo