Zimske olimpijske igre
Zima za skakalce s številnimi vrhunci in brez pravega premora
Sedem Slovencev na prvi tekmi v Wisli, 16. november 2017 ob 20:35 Kot je to v navadi, se bodo smučarski skakalci letos borili za kristalna globusa in zlatega orla, ob tem pa še za žlahtne snežinke na SP-ju v poletih in olimpijske kolajne v Pjongčangu.
8
Janus postavil konkretna cilja - kolajni na SP-ju v poletih in OI
104
16. november 2017 ob 08:05 "Osebno se mi zdi, da je ta ekipa najmočnejša do zdaj," je pred začetkom olimpijske sezone o sedmerici slovenskih skakalcev za prvo tekmo v Wisli povedal glavni trener Goran Janus.
Debi med svetovno elito nagrada za odlične skoke državnega prvaka
39
15. november 2017 ob 10:24 V petek, ko se bo s kvalifikacijami v Wisli začela olimpijska sezona za smučarske skakalce, bo v svetovnem pokalu prvič nastopil Timi Zajc, poletni slovenski prvak.
Prevc na prvo tekmo odhaja pripravljen, samozavesten in miren
44
14. november 2017 ob 16:42 Pred zimo se je predstavila nordijska reprezentanca. Prvi začenjajo skakalci, od katerih se največ pričakuje. Peter Prevc bo branil olimpijski kolajni in naslov svetovnega prvaka v poletih.
Olimpijski turnir še brez Muršaka, Jegliča, Tičarja in Saboliča?
39
5. november 2017 ob 10:23 Tudi druga najmočnejša hokejska liga na svetu KHL razmišlja, da svojega koledarja med zimskimi olimpijskimi igrami ne bo spreminjala. Razlog so zadnje govorice o prepovedi nastopa Rusiji.
Legkov ostal brez olimpijskega zlata - na igrah ne sme nastopiti nikoli več
24
1. november 2017 ob 18:12 Smučarski tekač Aleksander Legkov je zdaj že nekdanji olimpijski prvak. Mednarodni olimpijski komite je Rusu izrekel dosmrtno prepoved nastopanja in mu odvzel zlato medaljo iz Sočija 2014.
100 dni do Pjongčanga: mile temperature, brez snega
13
1. november 2017 ob 13:51 Prireditelji naslednjih olimpijskih iger vstopajo v zadnjih 100 dni.
Za rise bosta zaigrala še Repe in Ropret Selektor slovenske moške članske hokejske reprezentance Kari Savolainen je na seznam igralcev za novembrski zbor in turnir Euro Ice Hockey Challenge v Franciji dodal še dve imeni.
7
Lanišek: V Slatnarjeve smuči stoodstotno zaupam Smučarski skakalci so končali poletni del sezone, kjer je bil od Slovencev najboljši Anže Lanišek, ki je v skupnem seštevku poletne velike nagrade zasedel drugo mesto. 21-letni Domžalčan je zbral ...
19
Med suspendiranimi zlat in srebrn s 50 km v Sočiju Aleksander Legkov, Maksim Vilegžanin, Jevgenij Belov, Aleksej Petuhov, Julija Ivanova in Jevgenija Šapalova je šesterica suspendiranih ruskih smučarskih tekačev zaradi domevnega manipuliranja z ...
9
Risi v Minsku za olimpijsko vstopnico še proti Poljakom Slovenska hokejska reprezentanca bo morala med 1. in 4. septembrom v Minsku za nastop na olimpijskih igrah v Pjongčangu 2018 ob Belorusiji in Danski premagati še Poljsko.
24
Po poletnih 2008 zdaj Pekingu še zimske olimpijske igre 2022 24. zimske olimpijske igre bo od od 4. do 20. februarja 2022 gostil Peking! Glavno mesto Kitajske je v glasovanju Mednarodnega olimpijskega komiteja premagalo Almaty.
66
Zimske olimpijske igre 2022: na umetnem ali naravnem snegu? 24. zimske olimpijske igre bodo čez sedem let zagotovo v Aziji. Vprašanje je le, ali v Pekingu ali v Almatyju, o čemer bo Mednarodni olimpijski komite odločil v petek.
25
Almaty in Peking predstavila projekta za olimpijske igre 2022 Na zasedanju izvršnega odbora MOK-a v Lozani sta se predstavila dva kandidata za izvedbo olimpijskih iger leta 2022. Almaty in Peking sta skušala prepričati člane.
7
V olimpijskem sporedu ekipna tekma smučarjev Na prihodnjih zimskih olimpijskih igrah bo na sporedu šest novih disciplin, in sicer v alpskem smučanju, kerlingu, hitrostnem drsanju in deskanju.
16
Hčerka spravila v težave predsednika organizacijskega komiteja ZOI 2018 Prireditelji zimskih olimpijskih iger leta 2018 v Pjeongčangu v Južni Koreji se ubadajo z velikimi finančnimi težavami in škandalom hčerke predsednika organizacijskega komiteja Čo Jang Hoja.
3
Prekrivanje mundiala in olimpijskih iger? Bach verjame Blatterju. Predsednik MOK-a Thomas Bach je znova poudaril, da ne sme priti do prekrivanja zimskih olimpijskih iger leta 2022 in nogometnega svetovnega prvenstva 2022.
22
Afera Krvavec: Kazni FIS-a za Slovence in Vanesso Mae Prirejene smučarske tekme, da bi slovita tajska glasbenica Vanessa Mae lahko nastopila na olimpijskih igrah v Sočiju, so razveljavljene, Slovenci s Krvavca pa kaznovani.
90
Fifa potrdila, da se SP 2022 in ZOI ne bosta prekrivala Mednarodni olimpijski komite je znova dobil zagotovilo Mednarodne nogometne zveze, da svetovno prvenstvo v nogometu leta 2022 ne bo na sporedu hkrati z zimskimi olimpijskimi igrami.
11
Olimpijske igre 2022 - igre, ki jih nihče noče gostiti Potem ko je Norveška v sredo umaknila kandidaturo Osla za organizacijo zimskih olimpijskih iger leta 2022, sta na prvotno dolgem seznamu kandidatov ostala le še dva kandidata, za katera nihče ne bi ...
61
Citat za prebrat
link
Ilka Štuhec
5
17. november 2017 ob 12:46 Neprijetno je. Zelo neprijetno. Tekme so se začele in vedela sem, da v Söldnu ne bom nastopila, v Leviju pa bi. Nikakor ni bila šala, ko sem rekla, da se pripravljamo za tja. Res ni 'fajn'.
Več novic ...
Anketa: 2. november 2017 ob 19:02

Kdo bo slovenski jesenski nogometni prvak?

Maribor
Olimpija
Arhiv
Kazalo