Zimske olimpijske igre
Johannes Thingnes Boe
, 18. januar 2018 ob 15:36 Po športni plati letos res ni pokazal dovolj, a si je Ole Einar Bjoerndalen zaslužil nastop v Koreji. Toliko je naredil za naš šport, da bi moral biti tudi tam. Prav vsi se mu moramo zahvaliti.
3
Na vidiku je skupni nastop obeh Korej v Pjongčangu
27
17. januar 2018 ob 15:12 Bolj ko se bližajo olimpijske igre v Pjongčangu, boljši so odnosi med obema Korejama.
SZS potrdil širši seznam olimpijskih potnikov
48
15. januar 2018 ob 18:34 Na seji izvršilnega odbora smučarske zveze Slovenije so potrdili kandidate za olimpijske igre v Pjongčangu.
Od 43 obtoženih se ni pritožil le voznik boba
6
10. januar 2018 ob 12:55 Kar 42 ruskih športnikov je zaradi dosmrtne prepovedi nastopa na olimpijskih igrah zaradi obtožb uživanja prepovedanih sredstev v času Sočija 2014 vložilo pritožbe na Mednarodnem arbitražnem ...
Olimpijska bakla začela 20-dnevno pot po Sloveniji
4
9. januar 2018 ob 19:51 Natanko mesec dni pred začetkom olimpijskih iger v Pjongčangu je v Ljubljani zagorela slovenska olimpijska bakla. Obiskala bo osem slovenskih krajev.
Severno Korejo bosta v Pjongčangu predstavljala le umetnostna drsalca
12
9. januar 2018 ob 10:39 Severna Koreja se bo vendarle udeležila zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu, tam pa bosta državo zastopala le umetnostna drsalca.
Veliko zanimanje za olimpijske vstopnice za alpsko smučanje, majhno za biatlon
4
24. december 2017 ob 15:15 Prireditelji zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu so sporočili, da so prodali 61 odstotkov oziroma 655.000 vstopnic. Zimske olimpijske igre bodo na sporedu med 9. in 25. februarjem 2018.
Ruskega bojkota olimpijskih iger ne bo Ruski olimpijski komite se je odločil, da bo podprl pot ruskih športnikov na zimske olimpijske igre v Pjongčang.
25
Slovenska olimpijska hiša bo odplula proti Daljnemu vzhodu Na zimskih olimpijskih igrah v Južni Koreji se bo Slovenija predstavljala tudi s hišo, ki jo bodo postavili s pomočjo 30 podjetij. V Pjongčangu bo prihodnje leto stala tudi Slovenska hiša.
3
Zima za skakalce s številnimi vrhunci in brez pravega premora Kot je to v navadi, se bodo smučarski skakalci letos borili za kristalna globusa in zlatega orla, ob tem pa še za žlahtne snežinke na SP-ju v poletih in olimpijske kolajne v Pjongčangu.
8
Janus postavil konkretna cilja - kolajni na SP-ju v poletih in OI "Osebno se mi zdi, da je ta ekipa najmočnejša do zdaj," je pred začetkom olimpijske sezone o sedmerici slovenskih skakalcev za prvo tekmo v Wisli povedal glavni trener Goran Janus.
104
Debi med svetovno elito nagrada za odlične skoke državnega prvaka V petek, ko se bo s kvalifikacijami v Wisli začela olimpijska sezona za smučarske skakalce, bo v svetovnem pokalu prvič nastopil Timi Zajc, poletni slovenski prvak.
39
Prevc na prvo tekmo odhaja pripravljen, samozavesten in miren Pred zimo se je predstavila nordijska reprezentanca. Prvi začenjajo skakalci, od katerih se največ pričakuje. Peter Prevc bo branil olimpijski kolajni in naslov svetovnega prvaka v poletih.
44
Olimpijski turnir še brez Muršaka, Jegliča, Tičarja in Saboliča? Tudi druga najmočnejša hokejska liga na svetu KHL razmišlja, da svojega koledarja med zimskimi olimpijskimi igrami ne bo spreminjala. Razlog so zadnje govorice o prepovedi nastopa Rusiji.
39
Legkov ostal brez olimpijskega zlata - na igrah ne sme nastopiti nikoli več Smučarski tekač Aleksander Legkov je zdaj že nekdanji olimpijski prvak. Mednarodni olimpijski komite je Rusu izrekel dosmrtno prepoved nastopanja in mu odvzel zlato medaljo iz Sočija 2014.
24
100 dni do Pjongčanga: mile temperature, brez snega Prireditelji naslednjih olimpijskih iger vstopajo v zadnjih 100 dni.
13
Za rise bosta zaigrala še Repe in Ropret Selektor slovenske moške članske hokejske reprezentance Kari Savolainen je na seznam igralcev za novembrski zbor in turnir Euro Ice Hockey Challenge v Franciji dodal še dve imeni.
7
Lanišek: V Slatnarjeve smuči stoodstotno zaupam Smučarski skakalci so končali poletni del sezone, kjer je bil od Slovencev najboljši Anže Lanišek, ki je v skupnem seštevku poletne velike nagrade zasedel drugo mesto. 21-letni Domžalčan je zbral ...
19
Med suspendiranimi zlat in srebrn s 50 km v Sočiju Aleksander Legkov, Maksim Vilegžanin, Jevgenij Belov, Aleksej Petuhov, Julija Ivanova in Jevgenija Šapalova je šesterica suspendiranih ruskih smučarskih tekačev zaradi domevnega manipuliranja z ...
9
Risi v Minsku za olimpijsko vstopnico še proti Poljakom Slovenska hokejska reprezentanca bo morala med 1. in 4. septembrom v Minsku za nastop na olimpijskih igrah v Pjongčangu 2018 ob Belorusiji in Danski premagati še Poljsko.
24
Izbor
Citat za prebrat
link
Johannes Thingnes Boe
3
18. januar 2018 ob 15:36 Po športni plati letos res ni pokazal dovolj, a si je Ole Einar Bjoerndalen zaslužil nastop v Koreji. Toliko je naredil za naš šport, da bi moral biti tudi tam. Prav vsi se mu moramo zahvaliti.
Več novic ...
Anketa: 18. januar 2018 ob 10:13

Ali se bo slovenski rokometni reprezentanci uspelo prebiti v polfinale evropskega prvenstva?

Da.
Ne.
Arhiv
Kazalo