Zimske olimpijske igre
Kranjec prvi Slovenec po 22 letih v elitni sedmerici
514. del rubrike Športni SOS, 2. marec 2018 ob 09:49 V zadnjih letih se z besedo doping največ povezuje Rusijo, zato ni presenetljivo, da so prav športniki iz te države zaradi dopinga na zimskih olimpijskih igrah izgubili največ medalj.
20
Jeglič po dopinški aferi ostal brez kluba
59
1. marec 2018 ob 16:00 Hokejski reprezentant Žiga Jeglič, ki je na olimpijskih igrah v Pjongčangu padel na dopinškem testu, ni več član Neftehimika iz Nižnekamska.
Fakovi medalji: S slovaško pomočjo do celotnega seznama
20
1. marec 2018 ob 12:06 Jakov Fak se je iz Pjongčanga vrnil s svojo drugo olimpijsko medaljo, ki jo je osvojil za drugo državo. Na portalu Športni SOS smo nekaj ur po njegovem uspehu sestavili seznam športnikov
Največji padec medalj? Rusija, za njo pa Slovenija.
31
28. februar 2018 ob 11:33 Slovenski deskar na snegu Žan Košir ima odličen olimpijski izkupiček, saj je v samo štirih nastopih osvojil kar tri medalje.
Jure Košir olimpijske sanje uresničil v bermudskem trikotniku
27. februar 2018 ob 07:04 Ravno danes mineva 24 let od vrhunca kariere Jureta Koširja, ko je v Lillehammerju osvojil olimpijski bron v slalomu.
Medalji sta prinesli pozitivno oceno, a tudi številna opozorila
17
26. februar 2018 ob 14:29 Slovenska vrhunca olimpijskih iger sta bila nedvomno medalji Jakova Faka in Žana Koširja, s tem pa se nabor slovenskih presežkov skorajda konča.
Fak: Vesel sem, da je moja prihodnost na prelepem Gorenjskem
58
26. februar 2018 ob 16:41 Manj kot 24 ur po vrnitvi v Slovenijo so srebrnemu biatloncu Jakovu Faku pripravili sprejem v Lescah, kjer si gradi hišo.
Največ vrhunskih izidov na OI ima Tina Maze Tudi statistika potrjuje, da je raven slovenskih dosežkov v Pjongčangu precej pod ravnjo tistih iz Sočija. Na portalu Športni SOS po koncu olimpijskih iger še vedno odgovarjamo o olimpijskih igrah.
31
Košir bo še deskal, a ne ve, na kakšni ravni Dobitnik bronaste medalje na olimpijskih igrah v Pjongčangu Žan Košir se je vrnil v domovino. Letalo z dobitnikom druge slovenske medalje v Južni Koreji je na Brniku pristalo ob 8.35.
32
"Nekateri bodo zamujeno priložnost dojeli šele čez nekaj let" Prvi oceni ZOI v Pjongčangu sta podala tudi legenda slovenskega smučarskega teka Petra Majdič in predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS) Bogdan Gabrovec, ki se strinjata, da so bile igre za ...
34
Foto: V Pjongčangu ugasnil olimpijski ogenj, tudi zaključek navdušil V Pjongčangu je s spektakularnim in ognjemeta polnim zaključkom padel zastor nad XXIII. zimskimi olimpijskimi igrami. Slovensko zastavo je nosil smučar prostega sloga Filip Flisar.
115
Jakov Fak Čez štiri leta bom ravno prav star za olimpijske igre. Osebno bi raje imel Evropo, a o tem ne odločam jaz. Kjer bo bitka, tja bomo pač šli.
12
Zlata pika na i Marit Björgen v Pjongčangu Norveška superšampionka Marit Björgen je kot prva v zgodovini ubranila naslov olimpijske prvakinje v teku na 30 km in v Pjongčangu osvojila že osmo zlato olimpijsko medaljo v karieri.
70
Vrhunci zadnjega dne: Norveška najuspešnejša v Pjongčangu Nemčija in Norveška sta zadnji dan osvojili še 14. zlato na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu. Nemci so 14. zlato osvojili v bobu štirisedu, temu pa zadnji dan v hokeju dodali še deseto srebro.
17
Košir: V medalji vidim, da vse garanje ni bilo zaman "Pot od Vancouvra do Sočija je bila veliko lažja kot od Sočija do tod," je povedal Žan Košir, ki je predzadnji dan 23. olimpijskih iger Sloveniji priboril drugo kolajno v Pjongčangu.
14
Rusi šele v podaljšku strli nepopustljive Nemce Prvi favoriti hokejskega turnirja športniki Rusije so pričakovano osvojili zlato medaljo, a pri tem so imeli ogromno dela, saj so Nemce premagali šele v podaljšku s 4:3.
163
Šest zadetkov Kanadčanov za bronasto medaljo Bronasto medaljo na olimpijskem turnirju so osvojili hokejisti Kanade, ki so v tekmi za tretje mesto premagali Češko s 6:4.
19
"Zaradi takih težav ljudje ne morejo delati, kaj šele, da bi se ukvarjali s športom" Žan Košir je v Pjongčangu potrdil, da olimpijske igre pišejo posebne zgodbe. V zadnjih letih je imel ogromno težav s hrbtom, zato je v Južni Koreji sodeloval s šestimi fizioterapevti.
32
Košir o spornem polfinalu: Zlahka bi zmagal, a sem naredil nekaj napak Žan Košir je predzadnji dan olimpijskih iger Sloveniji priboril drugo kolajno, potem ko je v paralelnem veleslalomu osvojil bron. "Vse skupaj se mi zdi kar nekoliko nemogoče," je povedal.
111
Na tekaškem maratonu prvo zlato za Finsko po letu 1960 Finski smučarski tekač Iivo Niskanen je zmagovalec najdaljše preizkušnje na olimpijskih igrah v Pjongčangu.
18
Izbor
Citat za prebrat
link
Igor Kokoškov
6
18. oktober 2018 ob 15:04 Vesel sem za Luko. Ko sva sodelovala, smo bili zelo uspešni. Vedno je čustveno govoriti o njem, saj na dan pridejo res lepi spomini. Nikoli nisem dvomil, da bo naredil uspešno kariero v NBA-ju.
Več novic ...
Anketa: 17. oktober 2018 ob 17:41

Koga bi si želeli na mestu selektorja slovenske članske nogometne reprezentance?

Matjaž Kek
Edy Reja
Primož Gliha
Igor Benedejčič
Zlatko Zahovič
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo