Marcel Rodman se veseli nastopa v Sočiju. Foto: MMC RTV SLO
Marcel Rodman se veseli nastopa v Sočiju. Foto: MMC RTV SLO

21-letni Prevc je pred nadaljevanjem turneje v soboto v Innsbrucku še vedno v igri za visoka mesta v skupnem seštevku. Sara Oblak se je pogovarjala tudi z Eddiejem Edwardsom." The Eagle" je še vedno prava atrakcija za navijače.

V Lienzu je Tina Maze poskušala najti pravo formo, a ji ni uspelo. V veleslalomu je letos najboljša Jessica Lindell Vikarby. Švedinji bo zelo težko odvzeti rdečo majico vodilne v seštevku veleslaloma.

Muršak in M. Rodman pred olimpijskim izzivom
S slovenskima hokejistoma Marcelom Rodmanom in Janom Muršakom smo se pogovarjali o olimpijskih igrah v Sočiju. "Ko sem pri 17 letih odšel v Kanado, sem videl, da je verjetno nemogoče, da bi mi kdaj lahko zaigrali na olimpijskem turnirju, saj smo bili toliko zadaj. Takrat nismo še nikoli igrali med elito svetovnega hokeja," je pojasnil M. Rodman, ki je leta 2002 na svetovnem prvenstvu že dosegel zadetek proti Rusiji.

V Sočiju čaka rise uvodna tekma prav proti gostiteljem turnirja. "Njihova pričakovanja bodo zelo visoka in včasih je zelo težko začeti. Če se jim kaj podre v prvi tretjini, mi pa bi odigrali zelo dobrih 20 minut, se lahko marsikaj zgodi. Če gledamo primerjavo v kakovosti, je pa nedvomno na njihovi strani," je še dodal M. Rodman.

Aktualni olimpijski prvak in voznik ameriškega boba štiriseda Steve Halcomb je spregovoril o podrobnostih tekmovanja z bobom.

Zima je zakon, magazinska oddaja
Zima je zakon, magazinska oddaja