SP v alpskem smučanju 2009
slice
Zveza se zaveda, kakšen dragulj je Tina
Sponzorja še ni, počitnice pa, 16. februar 2009 ob 17:32 Tini Maze so se v Val d'Iseru z medaljo izpolnile otroške želje. Zdaj želi ostati med prvimi tremi veleslalomistkami, v mislih ima tudi slalom.
19
Po številnih odstopih zlato Prangerju
92
15. februar 2009 ob 14:10 Svetovni prvak v slalomu je v Val d'Iseru postal Manfred Pranger. Vsi trije Slovenci so odstopili, Bernard Vajdič po 18. mestu v 1. vožnji.
Foto/video: Črna dočakala svojo kraljico
30
14. februar 2009 ob 21:09 Nepregledna množica ljudi se je zbrala na sprejemu v Črni na Koroškem ob srebrni medalji Tine Maze na svetovnem prvenstvu.
Maria Riesch do prvega zlata na SP-jih
40
14. februar 2009 ob 16:32 Nova svetovna slalomska prvakinja je z najboljšim časom druge vožnje (1:51,80 s) postala Maria Riesch. Maruša Ferk je zasedla 17. mesto.
Tina obnorela MMC-jeve uporabnike
28
13. februar 2009 ob 12:23 Seveda je bila srebrna medalja Tine Maze absolutni hit tudi na spletni strani MMC-ja. Fantastičen dosežek Tine je spremljalo več deset tisoč uporabnikov.
Val d'Isere - kraj za Jankove prvence Carlo Janka se v Val d'Iseru počuti kot doma, saj je po decembrski prvi zmagi v svetovnem pokalu zdaj na isti progi postal še svetovni prvak.
57
Foto: Slavje po srebrni medalji Tine Maze Tina Maze je naslov svetovne podprvakinje v veleslalomu proslavila v ožjem krogu sodelavcev in prijateljev, zanimivo, v švicarski hiši v Val d'Iseru.
40
Vse že videno, vse že slišano Ameriški superzvezdnik alpskega smučanja Bode Miller na svetovnem prvenstvu v Val d'Iseru v Franciji spet razmišlja o koncu kariere.
21
"Klošarjem" se je odvalil kamen od srca "Če ne poskusiš, ne veš," si je pred finalnim nastopom govorila Tina Maze in z brezhibnim nastopom uresničila svoje sanje.
48
Molk je - srebro: Tina od obupa do odra Tina Maze je v ciljni areni proslavljala srebro s svojimi sokrajani in ugotavljala, da se je v Val d'Iseru zbralo skoraj pol Črne.
35
Z besnim finalnim nastopom končala urok Slovensko smučanje s princesko Tino Maze slavi nov uspeh. Trmasta Korošica se je z izjemnim finalnim veleslalomskim nastopom prebila do srebra.
543
"To je prvenstvo Alp in ne sveta" Tekmovalci iz eksotičnih smučarskih držav so s črnim trakom okoli roke izrazili protest proti novemu sistemu, ki jih izključuje iz preizkušenj na SP-jih.
32
Je napočil čas za medaljo Tine Maze? Tina Maze bo na današnjem veleslalomu v ožjem krogu favoritinj za odličje. Korošica bo imela tekmico manj, saj je nastop odpovedala Lindsey Vonn.
54
Ekipne tekme ne bodo nadomestili Organizatorji so zaradi snežne nevihte odpovedali ekipno tekmo svetovnega prvenstva v alpskem smučanju v Val d'Iseru.
18
Ko so od Avstrijcev boljši še Hrvati ... O največjem razočaranju dozdajšnjih tekem na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju ni dvoma - to je moški del avstrijske reprezentance.
58

Citat za prebrat
link
Carlo Tavecchio
2
20. november 2017 ob 09:47 Carlo Tavecchio plačuje, ker je za selektorja izbral Venturo. Preprosto je. Nismo se uvrstili na svetovno prvenstvo. Razočaran sem ne kot predsendik zveze, ampak kot Carlo.
Več novic ...
Anketa: 2. november 2017 ob 19:02

Kdo bo slovenski jesenski nogometni prvak?

Maribor
Olimpija
Arhiv
Kazalo