Kanibalizem je potekal ob prometni avtocesti. Foto: YouTube
Kanibalizem je potekal ob prometni avtocesti. Foto: YouTube

Sobotni prizor z avtoceste v Miamiju bolj sodi v grozljivke kot pa na priljubljeno kolesarsko stezo. Kolesar Larry Vega, ki je opazil grozljivi napad, je povedal, da je poskušal kanibalizem ustaviti s klici napadalcu, ki pa se nanj ni odzval.

Tudi policist, ki je nato prišel na prizorišče napada, ga je prav tako poskušal z besedami zaustaviti, a se je napadalec le obrnil proti njemu in s kosi človeškega mesa v ustih zarjovel kot žival.

Policist je napadalca pokončal s streli, žrtev pa so odpeljali v bolnišnico, kjer osebje pravi, da takšnih ran še niso videli, saj žrtvi manjka 75 odstotkov obraza. Oba moška naj bi bila brezdomca.

Napadalec in žrtev naj bi bila pod vplivom neke nove vrste močnega halucinogenega mamila LSD, ki pri uživalcih ustvari občutek hude vročine znotraj in zunaj telesa, zato se v blodnjah povsem sleče.

Vodstvo policije je odpravilo kritike, da bi se lahko neoboroženega in golega kanibala obvladalo tudi brez usmrtitve. Na policiji so pojasnili, da je policist junak, ki je rešil življenje.