Glavna stran nakupovalnega centra DoberDil.si Foto:
Glavna stran nakupovalnega centra DoberDil.si Foto:
Brezplačna spletna stran podjetja ob registraciji na DoberDil.si
Uporabniški vmesnik za urejanje vsebine brezplačne spletne strani in portala DoberDil.si

DoberDil.si je najsodobnejši spletni prodajno – nakupovalni center za uporabnike na slovenskem trgu in nekaterimi državami v Evropi. DoberDil je nova metoda trgovanja, tako za kupce kot prodajalce, uvoznike in izvoznike, iskalce zaposlitve in iskalce poslovnih ponudb, saj se vsa ponudba nahaja na enem mestu. Trgovski center DoberDil je prostor za kupce in prodajalce, ker najdejo poslovne priložnosti in promovirajo svoje produkte preko interneta s pomočjo našega enostavnega, preglednega in sodobnega portala ter pripomočkov.
DoberDil.si je pregledno orodje, enostavno in hitro za uporabo. Primerna za vse vrste izkušenj poznavanja računalništva, spletnih rešitev in aplikacij. Uporabniku je na voljo enostavna uporaba uporabniškega vmesnika, ki omogoča učinkovito in hitro urejanje produktov, poslovnih ponudb, povpraševanja, pošiljanje sporočil itd. Posebej za tiste, ki nimate izkušenj z uporabo podobnih storitev smo za vas pripravili tudi spletnega vodiča, ki vam bo zagotovo v korist pri dodajanju vaše vsebnine na portal DoberDil.si.
Inovativna tehnologija je odlična za nova in že obstoječa podjetja, zasebnike in velika podjetja, saj z registracijo na spletni trgovski center DoberDil.si prejmete tudi osebno spletno stran podjetja, kjer bodo prikazane vaše kontaktne informacije, vizitka podjetja, vaši produkti, poslovne ponudbe in vse ostale vaše aktivnosti na portalu, popolnoma brezplačno.
Nakup in prodaja na spletnem nakupovalnem centru DoberDil.si je varna, hitra, zanesljiva, enostavna, pregledna in brez stroškov provizij. Z brezplačnim Bronastim uporabniškim računom dostopate do naših spletnih pripomočkov s katerimi nakupujete, pošiljate in prejemate povpraševanja, objavljate nabavne ponudbe ali oddate povpraševanje po zaposlitvi, iščete zaposlitev itd. Z brezplačnim Bronastim uporabniškim računom lahko rezplačno objavite vaše produkte, spoznate nove kupce, prejemate in pošiljate povpraševanja, objavite nove storitve in sejme, sodelujete na forumu in maksimalno izkoristite možnosti oglaševanja na našem portalu DoberDil.si.
Portal DoberDil.si
Predstavitev portala in spletna pomoč
Novico je napisal uporabnik M.M..