izr. prof. dr. Mitja Ruzzier Foto:
izr. prof. dr. Mitja Ruzzier Foto:
prof. dr. Boštjan Antončič
asist. Tine Nagy
izr. prof. dr. Anita Trnavčevič, dekanja

Združenje Alumni Fakultete za management prihajajočo sredo organizira podjetniški dogodek UPi FM, ki bo potekal v veliki predavalnici na Cankarjevi 5 v Kopru.
Organizatorji pripravljajo pester program, saj bodo udeleženci priča predstavitvi Katedre za podjetništvo Univerze na Primorskem in predstavitvi prostega mesta mladega raziskovalca, katerima bo več besed namenil izr. prof. dr. Mitja Ruzzier, predstojnik omenjene katedre. Sledila bo multimedijska predstavitev študentskih podjetniških aktivnosti v tem študijskem letu 2010/2011.
Po prvem nastopu Alenke Gotar bo potekala podelitev nagrad finalistom natečaja naj podjetniške ideje, kateri bo sledila tematska razprava na temo podjetniške kariere in podjetniškega UPi FM. Na dogodku bosta nekaj besed spregovorila tudi Vito Komac in Boris Pfeifer, strokovnjaka iz podjetništva in inoviranja. V razpravi pa bo sodelovala tudi omenjena operna pevka, ki bo povedala nekaj o karieri vrhunskega glasbenika.
Po tematski razpravi, ki jo bo vodil prof. dr. Boštjan Antončič, predstojnik katedre za podjetništvo UP FM, bo sledil zaključek in pogostitev, ki bo odzvenel ob zvokih Gotarjeve.
Glavno nagrado za naj podjetniško idejo je prispevala družba Veda invest, d. o. o.
Partner projekta Inovacijske šole pa je Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske
Foto: Alen Ježovnik
Novico je napisal uporabnik Dejan Šraml.