The Killers bodo na hipodromu v Stožicah glasno napovedali prihod poletja. Foto: Organizator koncerta
The Killers bodo na hipodromu v Stožicah glasno napovedali prihod poletja. Foto: Organizator koncerta

Ena najbolj priljubljenih rockskupin na svetu ta hip bo 7. junija nastopila tudi v Sloveniji, in sicer na Hipodromu Stožice. Slovenski oboževalci še vedno komaj verjamejo, da bodo zvezdnike resnično videli v živo, medtem pa so se priprave na glasbeni spektakel, ki ga je največji slovenski mobilni operater namenil predvsem svojim naročnikom, že pričele.

Za ogled koncerta nič ali pa 21,70 evrov
Vsi naročniki določenega paketa storitev so se na lov za brezplačnimi vstopnicami lahko podali že v torek, ostalim oboževalcem skupine The Killers pa bodo vstopnice od 23. marca naprej na voljo po ceni 21,70 EUR. Za tiste, ki prvič niso bili dovolj hitri, da bi si zagotovili brezplačen vstop na koncert, bodo pri omenjenem mobilnem operaterju ponudili še eno priložnost, obljubljajo.

Skupina The Killers je svojo najnovejšo evropsko turnejo, na kateri predstavljajo album Day & Age, začela v Angliji, kjer so 150 tisoč vstopnic oboževalci razgrabili v pičlih šestdesetih minutah. Ko je skupina prejela povabilo največjega slovenskega mobilnega operaterja, so se odločili na seznam držav evropske turneje dodati tudi Slovenijo in nastopiti v njenem glavnem mestu.

A. K.