Adele žanje uspehe z novim albumom 25. Foto: Reuters
Adele žanje uspehe z novim albumom 25. Foto: Reuters
Adele je napovedala turnejo. Foto: Instagram Adele

Na turnejo se bo odpravila po petih letih, začela jo bo na Otoku - prvi koncert bo februarja v Belfastu, sledili bodo nastopi v Dublinu na Irskem, nato se bo vrnila v Veliko Britanijo, imela bo več koncertov v Manchestru, Londonu, Glasgowu in Birminghamu.

Nato se bo odpravila v druge dele Evrope, nastopila bo na Švedskem, Norveškem, Danskem, Portugalskem, Nizozemskem, v Franciji, Belgiji, Švici, Nemčiji, Španiji, Italiji. Pri naših sosedih Italijanih bo nastopila dvakrat, in sicer 28. in 29. maja v Veroni, to pa sta tudi dva koncerta, ki sta najbližje slovenskemu občinstvu.

Turnejo bo sklenila 12. junija v Antwerpnu v Belgiji.

Vstopnice za turnejo bodo na prodaj od 1. decembra, prednost pri vstopnicah bodo imeli registrirani uporabniki pevkine uradne spletne strani, v širšo prodajo pa bodo vstopnice dali 4. decembra.

Adele: Turneja bo!
Napoved turneje je med Adelinimi oboževalci požela veliko veselje, saj je pevka v intervjujih povedala, da morebiti ne bo sploh začela turneje ob izdaji novega albuma. Govorila je, da ne ve, kako bo vse uskladila - nastope in materinstvo, poleg tega pa je dejala, da se na turneji počuti osamljeno. Ampak kot je povedala ob napovedi turneje: "Seveda sem se ves čas pretvarjala in zdaj se počutim olajšano, ker vam lahko povem, da začenjam turnejo."

Pevka bo na turneji predstavila uspešnice z dolgo pričakovanega albuma 25. Tretji album je pevka izdala v petek in takoj je požel uspeh - v Veliki Britaniji so v šestih dneh prodali že 737.000 albumov, v ZDA pa so v istem času prodali skoraj tri milijone izvodov.