Cher ne zanika, da je svoj videz večkrat osvežila s pomočjo strokovnjakov. Foto: EPA
Cher ne zanika, da je svoj videz večkrat osvežila s pomočjo strokovnjakov. Foto: EPA

Prejšnji konec tedna je končala prvo polovico turneje Dressed to Kill, s katero je do zdaj zaslužila 54,9 milijona ameriških dolarjev (40,5 milijona evrov), s čimer bi se lahko zavihtela na prvo mesto lestvice najdonosnejših turnej letošnjega leta.

Cher, ki bo drugo polovico turneje začela 11. septembra v New Yorku, obljublja, da je to njena zadnja turneja: "Nikoli se ne bom vrnila, prisegam pri Bogu," je dejala občinstvu v Los Angelesu in prisotne povprašala, kaj počnejo njihove babice.

Na turneji pevka sicer prepeva tako starejše uspešnice, kot sta Believe in If I Could Turn Back Time, kot tudi novejše pesmi z zadnjega albuma Closer to the Truth.

Dressed to Kill, na kateri nastopa v ogromnih in veličastnih oblekah, je Cherina prva turneja po letu 2005, ko je sklenila turnejo Living Proof - Farewell, za katero je prav tako obljubljala, da bo njen labodji spev.

V prvi polovici turneje je 68-letna Cher nastopila na 49 razprodanih koncertih po ZDA, na katere je privabila več kot 610.000 obiskovalcev.