Kaj to pomeni za skupino AC/DC? Foto: Reuters
Kaj to pomeni za skupino AC/DC? Foto: Reuters

Williams se je v nedavnem intervjuju dotaknil težav, ki so v zadnjih letih prizadele legendarno rokovsko skupino: začelo se je leta 2014, ko so ustanovnemu članu Malcolm Young odkrili demenco.

Bobnar Phil Rudd je večino leta 2015 preživel v hišnem zaporu, vrhunec težav pa je skupini povzročil odhod pevca Briana Johnsona, ki bi lahko z nadaljevanjem glasbene poti popolnoma oglušel.

"To je bilo moje življenje zadnjih 40 let. A po tej turneji se bom umaknil iz sveta glasbe," je dejal. "Izguba Malcolma, Philov zapor in zdaj še Brianove težave. Vse to me je spremenilo. Zdi se mi prav, da se upokojim," je dejal v intervjuju.

Ne glede na vse pa se glasbenik z veseljem spominja vsega, kar je doživel s skupino AC/DC. "Še vedno se točno spomnim prvega avtobusa, s katerim smo se odpravili na turnejo. Naš voznik je bil občutno predebel moški, ki je bil vedno zmeden," poroča Rolling Stone.

"Ko se nečesa lotiš, seveda upaš na uspeh," dodaja Williams. "A vseeno nikoli ne moreš vedeti, kaj se bo zgodilo. Še vedno ne morem verjeti, da nam je uspelo. Od razpadajočega avtobusa smo prišli do prestižnih letal in hotelov ter ob vsem tem počeli ravno tisto, kar smo si vedno želeli."