Na treh prizoriščih se bo konec junija zvrstilo več kot 30 tujih in domačih nastopov. Foto: EPA
Na treh prizoriščih se bo konec junija zvrstilo več kot 30 tujih in domačih nastopov. Foto: EPA

Z nekaj sreče ga lahko obiščete tudi vi. Vse, kar morate storiti, je, da pravilno odgovorite na spodnje vprašanje, izžrebali pa bomo šest dobitnikov - vsak izmed njih bo prejel vstopnico za en festivalski dan. K odgovoru tako pripišite še, katerega izmed festivalskih dni bi najraje obiskali.

Nagradna igra poteka do torka, 23. junija, do 12. ure.

Nagradna igra je zaključena. Nagrajenci boste obveščeni po elektronski pošti.

Festival Flow, ki sicer domuje v Helsinkih, bo prvič zunaj domačega mesta, in sicer v slovenski prestolnici.


Kdaj kdo nastopa? Poglejte na sporedu festivala.

Prvi Flow Festival Ljubljana bo potekal od 26. do 28. junija v Tobačna mestu in gostil več kot 20 svetovno in lokalno zvenečih imen iz sveta glasbe. Poleg že omenjenih velikanov britanskega elektropopa organizatorji napovedujejo še imena, kot so Róisín Murphy, Metronomy, Run the Jewels, Caribou, Jose Gonzalez, Derrick May, Âme, Dixon, Bonobo DJ set in DJ Koze, kot tudi lokalne in regionalne glasbene izvajalce, kot so Bad Copy, Edo Maajka, Polona Kasal x KALU in Torul ...


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v povezavi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.