Slah in Axl sta očitno zakopala bojno sekiro, saj sta v preteklosti večkrat poudarila, da nikoli več ne bosta sodelovala. Foto: EPA
Slah in Axl sta očitno zakopala bojno sekiro, saj sta v preteklosti večkrat poudarila, da nikoli več ne bosta sodelovala. Foto: EPA

Kot kaže, je Rosu in Slashu uspelo zgladiti stare zamere, saj skupina načrtuje sodelovanje tudi po koncu turneje. Na podaljšanje turneje oziroma novo turnejo so Guns N' Roses namreč namignili kar v videu, ki so ga objavili na družbenih omrežjih. Hkrati pa so se po poročanju Rolling Stona v nekaterih mestih v ZDA in Kanadi, ki jih v sklopu tokratne turneje niso obiskali, pojavili panoji, na katerih sta bila izpisana naslova uspešnic Patience in Welcome to the Jungle.

Ponovno združena zasedba je turnejo Not in This Lifetime začela v ZDA, trenutno je v Južni Ameriki, od januarja do marca pa jih čakajo še koncerti v Avstraliji, Novi Zelandiji, Singapurju, na Tajskem in Japonskem ter sklep turneje v Dubaju. Čeprav ni znano, ali se po marcu obeta nadaljevanje turneje ali pa fantje pripravljajo novo turnejo, je jasno, da Rose, Slash in McKagan naslednje leto sodelovanja še ne bodo prekinili.

Rose namerava sicer še naprej sodelovati tudi s skupino AC/DC: "Z njimi bom sodeloval, dokler bo to hotel Angus Young oziroma dokler bomo lahko usklajevali urnike. Gunsi me pri tem zelo podpirajo. Všeč mi je, da je to moja služba in Angus moj šef."