Pevka je od leta 2013 poročena s katarskim milijonarjem. Foto: Instagram Janet Jackson
Pevka je od leta 2013 poročena s katarskim milijonarjem. Foto: Instagram Janet Jackson

Pevka, ki se je konec avgusta po štirih letih premora spet vrnila na glasbeno prizorišče, mora turnejo po Kanadi in ZDA prekiniti zaradi zdravstvenih težav.

49-letna pevka je na družbenih omrežjih najprej zaželela vesel božič vsem, nato pa sporočila: "Danes sem od zdravnikov izvedela, da bom morala kmalu na operacijo. Srce mi bo počilo, ker vam moram sporočiti, da sem prisiljena prestaviti turnejo na pomlad."

Pevka je vsem tistim, ki bodo prikrajšani za koncert, obljubila, da se jim bo oddolžila z novimi koncertnimi datumi takoj, ko bo to mogoče. Poleg tega obljublja tudi presenečenje za tiste, ki bodo na nastop morali čakati nekoliko dlje.

"Prosim, molite zame v teh težkih trenutkih. Vse vas imam rada, zahvaljujem se vam za razumevanje in ljubezen. Vse bo v redu," je še optimistično sporočila pevka in dodala, da ne bo dajala dodatnih informacij. Za kakšne zdravstvene težave gre, tako ostaja neznanka.

Mlajša sestra pokojnega pevca Michaela Jacksona se od leta 2010, odkar je v zvezi s katarskim milijonarjem Wissamom Al Mano - leta 2013 sta se poročila v Katarju -, redko pojavlja v medijih. Medijski molk je pevka prekinila poleti, ko se je po štirih letih premora vrnila na glasbeni oder. Zadnji album Discipline je Janet izdala leta 2008.