Po zmagi na Evroviziji je Marijo v Beogradu pričakalo 30.000 ljudi. Foto: EPA
Po zmagi na Evroviziji je Marijo v Beogradu pričakalo 30.000 ljudi. Foto: EPA

Zmagovalka Evrovizije iz leta 2007, ko je navdušila milijonsko občinstvo z balado Molitva, je na Švedskem šest novih pesmi posnela že lani, nato pa je naredila odmor in se vrnila v Beograd, saj ni želela zapostaviti kariere v domovini. Zato je posnela album Anđeo v srbskem jeziku in imela velik koncert v dvorani Arena.

Zdaj pa se Marija znova ozira "čez planke": "Posneti moram še štiri pesmi, za vseh deset skladb pa se morajo narediti še aranžmaji. Poletje bo zato zelo delavno, saj želim angleški album na police poslati jeseni. Prvi singel pa bo prišel med poslušalce še hitreje, verjetno že v juliju," je dejala pevka.

Srbski mediji pišejo tudi o tem, da se je Marija po treh letih razšla z osebo, ki jo je klicala "angel" in ki ji je posvetila tudi svoj zadnji album. Po razhodu je s prijatelji odšla v Budvo, kjer se je zabavala v diskotekah.

"Znova sem samska, kar pa mi v tem trenutku ustreza, saj se želim stoodstotno posvetiti karieri in albumu. Konec je bil sporazumen. Dokler je trajalo, je bilo lepo, a zdaj moram naprej. A nič zato, čaka me veliko pomembnega dela ..."