42-letna Kylie Minogue je prodala že prek 40 milijonov albumov.    Kylie Smiley, kot jo kličejo prijatelji, je visoka le 152 centimetrov in ima okoli 38 kilogramov. Foto: EPA
42-letna Kylie Minogue je prodala že prek 40 milijonov albumov. Kylie Smiley, kot jo kličejo prijatelji, je visoka le 152 centimetrov in ima okoli 38 kilogramov. Foto: EPA

11. studijski album avstralske drobcene pevke bo izšel julija. Prihod albuma, ki ga je naslovila po grški boginji ljubezni Afroditi, je napovedala na svoji spletni strani, kjer je mogoče poslušati tudi del njenega prvega singla All The Lovers, ki na radijske valove prihaja konec junija.

"Ta skladba je nastala med zadnjimi s tega albuma. Ko sem jo snemala, sem vedela, da je to napovedni singel, saj zajema evforijo celotnega albuma. Kar kurjo kožo dobim in komaj čakam na odzive", je povedala Kylie.

"Album je vse, kar je Kylie"
Z njo se strinja tudi producent albuma Stuart Price. "All The Lovers je magična skladba, ki povzema ves album - najboljši pop v izvedbi Kylie. Album je vse, kar je Kylie," je dejal.

Pri albumu so sodelovala številna znana imena glasbene industrije, od Pricea, ki sodeluje tudi z Madonno, Calvina Harrisa, Nerine Pallot do Tima Rice-Oxleyja iz skupine Keane.