Manson na aktualni koncertni turneji promovira album Heaven Upside Down. Foto: Reuters
Manson na aktualni koncertni turneji promovira album Heaven Upside Down. Foto: Reuters


48-letni rock zvezdnik je bil ravno sredi svoje uspešnice Sweet Dreams (Are Made of These) (predelava dua Eurythmics), ko sta nanj padla rekvizita. Po navedbah očividcev se je skušal pevec povzpeti na pištoli, ko so se vrvi, ki sta ju držali pokonci, strgale, pištoli pa sta zgrmeli nanj.

Mansonu je nemudoma priskočilo na pomoč več ljudi, ki so prihiteli na oder, a je bilo potrebnih okoli 15 minut, da so pevca oskrbeli in ga odpeljali na nosilih.

Promocija zadnjega albuma
Predstavnik pevca je za Variety povedal, da je v bolnišnici, kjer mu celijo poškodbo, ni pa povedal, kako resno je njegovo stanje. Viri sicer poročajo, da bo Manson okreval.

Manson na koncertni turneji promovira svoj zadnji album Heaven Upside Down, do dogodka pa je prišlo le teden dni po tem, ko je pevec dal intervju za Guardian, v katerem je dejal, da je streljanje na srednji šoli Columbine v Koloradu praktično uničilo njegovo kariero. Najstniška strelca, ki sta takrat ubila 13 ljudi in jih ranila 24, nato pa ubila še sebe, naj bi bila velika ljubitelja Mansona.