Mi2 so poletje preživeli na festivalskih odrih, jeseni pa so se pričakovano preselili v klube. Foto: MMC RTV SLO
Mi2 so poletje preživeli na festivalskih odrih, jeseni pa so se pričakovano preselili v klube. Foto: MMC RTV SLO

Gre še za zadnji koncert, na katerem bodo Štajerci ponudili svojim zvestim oboževalcem retrospektivo njihovega glasbenega ustvarjanja: od prve Črtice do današnjih dni. Za to priložnost so pripravili daljši program, v katerega so vključili vse tiste skladbe, ki so zaznamovale njihovo glasbeno pot.

Ura začetka je vse prej kot rockerska, koncert v Cvetličarni se bo namreč začel ob 20.30. Na odru pa ne bodo sami, saj jim bo tudi v prestolnici družbo delal Boštjan Imenšek. Kitarist s člani zasedbe uspešno sodeluje že dobro leto dni. "Skratka koncerti, ki se bodo dogajali v največjih slovenskih mestih: Celje, Maribor, Ljubljana. Začenjali se bodo ob devetih, končali ob enajstih zvečer," to pa predvsem zato, je pred časom za MMC razložil pevec zasedbe Tone Kregar, da bodo na svoj račun lahko prišli tudi tisti, ki se ne udeležujejo študentskih žurov.

Štajerski rockerji MI2 so ob koncu poletja na radijske valove poslali novo skladbo z aktualnega albuma Rokenrol z zgovornim naslovom, Čakal sn te ko kreten.