Vas bodo privabila glasbena imena ali namen koncerta? Foto: MMC RTV SLO
Vas bodo privabila glasbena imena ali namen koncerta? Foto: MMC RTV SLO

Prireditelj koncerta je Klub navijačev slovenske nogometne reprezentance (Slovenija Supporters), ki želi tako zbrati čim več sredstev, ki bi najbolj zagretim slovenskim navijačem omogočila pot v Južnoafriško republiko, kjer se bo 11. junija začel največji športni dogodek leta, svetovno prvenstvo v nogometu.

Po besedah prireditelja bo na vroči jug Afrike odpotovalo 114 navijačev kluba, ki bodo navijali za Roberta Korena in preostalo druščino s Triglavom na prsih.

Obiskovalce bodo zabavale zasedbe Dupljak, Zgrešeni primeri, Orlek, Drinkers, Rock Partyzani, Zablujena generacija ter veliki nogometni navdušenec Pero Lovšin in španski borci. V prodaji je 2.500 vstopnic, koncert pa se bo začel ob 19.00. Cena vstopnice je 15 evrov.

Vsi udeleženci bodo lahko sodelovali tudi v nagradni igri, dva srečneža pa si bosta morala junija vzeti nekaj prostih dni, saj bosta na tuje stroške odpotovala v JAR ter si na lastne oči ogledala težko pričakovano tekmo med slovenskimi fanti in zvezdniško zasedbo Anglije.