Glede usklajevanja glasbene kariere in šolskih obveznosti Foxyce pravijo, da se vse da, le organizirati si je treba čas. Foto: Studio Gong
Glede usklajevanja glasbene kariere in šolskih obveznosti Foxyce pravijo, da se vse da, le organizirati si je treba čas. Foto: Studio Gong

Kot so za MMC povedale Foxice, se je Katja želela skupini pridružiti že pred štirimi leti, ko je "oče" prve zasedbe lisičk Miki Šarac ponovno ustanavljal skupino. Takrat je Katja avdicijo zamudila, a priložnost je znova prišla pred kratkim in Katja se je pridružila Ines in Niki.

Kljub nekoliko spremenjeni postavi pa najstnice ne počivajo. Posnele so že novo skladbo Energija. "Je zelo energična pesem. Prepričane smo, da ne bo nikogar pustila hladnega. Vroče poletje bomo še bolj ogrele," obljubljajo dekleta, ki jim to poletje ne bo dolgčas.

Čaka jih snemanje novega albuma
Po 10-dnevnem dopustu na morju jih namreč čakajo številni nastopi, poleg tega pa tudi priprava materiala za nov album. "V dnevih, ko ne bomo nastopale, bomo snemale nove pesmi. Na albumu se bomo avtorsko poizkusile tudi same. Material, ki ga pripravljamo bo odličen in bo namenjen širši ciljni skupini. Gotovo mu bodo z veseljem prisluhnili tudi starejši," so prepričana dekleta, ki si želijo, da bi njihova "foxykariera" trajala čim dlje.

"Potem pa bi si vse želele, da postanemo uspešne kot slovenske dive Alenka Godec, Nuša Derenda, Tanja Žagar …," pravijo dekleta, ki jim je med tujimi glasbenicami najbolj všeč Miley Cyrus.