Pevka se je na snemanju zabavala. Foto:
Pevka se je na snemanju zabavala. Foto:

Avtorja glasbe in besedila sta Filip Miletić in Miloš Roganović, videospot pa je režirala Dafne Jemeršić, ki je za lokacijo snemanja izbrala zagrebški lunapark.

Severina je ob izidu dejala: "Vesela sem, da smo za singel Uzbuna posneli simpatičen 'trashy' spot v lunaparku. Na snemanju sem izjemno uživala, upam, da boste tudi vi uživali v gledanju spota v teh zimskih dneh, ki so pred nami ... Rada vas imam!"

Pevkini producenti sicer stavijo na dve drugi pesmi z albuma, na skladbo Ostavljena, ki jo je Seve napisala sama, in pesem Dobro došao u klub, ki nekoliko spominja na Severinino nesrečno ljubezensko zvezo. Poleg omenjenih skladb pa so na albumu tudi uspešnice preteklih poletij Brad Pitt, Grad bez ljudi in Italiana.

Severina, ki se je oktobra razšla s srbskim trgovcem z bakrom Milanom Popovićem, naj bi bila po poročanju hrvaških medijev naprej povsem sesuta, zdaj pa se počasi vrača na stare tire. Trenutno največ energije posveča svojemu sinu, o obuditvi zveza pa naj ne bi niti razmišljala. Pevkin menedžer je tako pred časom zanikal govorice, da sta se z Milanom ponovno zbližala: "Zgodba, da sta znova skupaj, je v celoti izmišljena in tej laži ni treba posvečati nobene pozornosti."