Konec obdobja živobarvnih lasulj, dojenčkastih barv in sladkih lizik? Foto: EPA
Konec obdobja živobarvnih lasulj, dojenčkastih barv in sladkih lizik? Foto: EPA

28-letna temnolaska se je promocije svojega četrtega studijskega albuma lotila na zanimiv način. Javnosti o izidu albuma Prism, ki bo na prodajne police prišel 22. oktobra, ni povedala nič. Svoje oboževalce je obvestila kar z napisom na velikem zlatem tovornjaku. Številni mimoidoči so nezgrešljivi tovornjak fotografirali in tako se je novica hitro razširila po družbenih omrežjih.

Pred nekaj dnevi pa je pevka, s pravim imenom Katheryn Elizabeth Hudson, začela še promocijo nove pesmi Roar, ki jo bo uradno mogoče slišati 12. avgusta. Da novi album pomeni tudi novo Katy, je pokazala s kratkima napovednikoma. V prvem videu z naslovom Burning Baby Blue zažge svojo modro lasuljo, v drugem pa lahko vidimo pogreb stare Katy, na katerem jokata tudi oboževalki z vijoličastima lasuljama, kakršno je Perryjeva nosila v videospotu za pesem California Gurls.

Udarnejše ime je v sklopu promocije svoje nove podobe zvezdnica izbrala tudi za nov parfum, pod katerega se je podpisala. Začela je z dišavo Purr, sledil je Meow, zdaj pa je predstavila Killer Queen, ki bo v Evropi na voljo od 28. avgusta dalje. Parfumu je ime dala po naslovu pesmi skupine Queen. "Freddie Mercury je v besedilu pesmi opisal žensko, v katero sem se želela preleviti. Delovala je zelo močno," je razložila Katy.

Omenjena promocijska spota in oglas za dišavo Killer Queen si lahko ogledate spodaj.