29-letni Isaac, 27-letni Taylor in 24-letni Zachary menijo, da bolj optimističnega albuma ne bi mogli posneti. Foto: JustJared
29-letni Isaac, 27-letni Taylor in 24-letni Zachary menijo, da bolj optimističnega albuma ne bi mogli posneti. Foto: JustJared

Bratje Hanson, ki so s tretjim albumom Middle of Nowhere postali znani celemu svetu - med pesmimi z albuma iz leta 1997 je najbolj izstopala pesem Mmm bop -, se vračajo na glasbeno sceno.

Glasbeniki, ki so po izredno uspešenem albumu Middle of nowhere objavili še štiri albume, bodo z najnovejšim albumom Shout It Out skušali ponoviti uspeh albuma iz leta 1997. Po vsem svetu so namreč prodali več kot deset milijonov primerkov albuma Middle of Nowhere, zanj pa so prejeli tudi tri nominacije za grammyja.

Optimističen album za vrnitev na vrh
Na albumu Shout it out, ki bo izšel 8. junija, se je znašlo dvanajst pesmi, za pesem Thinking Bout Something pa so že naredili živahen videospot. Medtem ko je 29-letni Isaac pred izidom novega albuma nervozen in navdušen, je najmlajši izmed bratov dejal, da je album Shout it Out zelo poseben: "Hoteli smo posneti vesel album, kar nam je tudi uspelo, bolj optimističnih pesmi ne bi mogli narediti."

V spodnji videogaleriji si lahkol pogledate najnovejši videospot skupine Hanson in nekaj starih glasbenih uspešnic nadarjenih bratov, ki upajo, da se bodo povzpeli nazaj na glasbeni vrh. Ali jim bo to uspelo?