Iris Mulej je za slavne ameriške raperje našla same pohvalne besede. Foto: MMC RTV SLO
Iris Mulej je za slavne ameriške raperje našla same pohvalne besede. Foto: MMC RTV SLO
50 cent
50 cent je Iris zaupal, da ga je slovenska lepota očarala bolj kot hrvaška. Foto: MMC RTV SLO
50 Cent, G-Unit in Iris Mulej

Slovensko lepotico smo v nedeljo opazili v družbi slavnega raperja in njegove spremljevalne skupine, v nekaterih slovenskih in hrvaških medijih pa so se pojavila številna namigovanja o divji noči. 50 cent naj bi s svojimi prijatelji preostanek nedeljske noči tako preživel v ljubljanskih klubih, zato naj bi na ponedeljkov koncet v Zagrebu prišel slabe volje in neprespan. Izkazalo se je, da noč sploh ni bila tako divja ...

50 cent je šel spat
Poklicali smo Iris Mulej, ki je vsa namigovanja zavrnila: "50 cent po nastopu v Roll baru ni šel nikamor več. Ni si ogledal okrašene Ljubljane, niti se ni zabaval po ljubljanskih lokalih. Vsi skupaj smo se odpeljali nazaj v hotel, njegovi fantje so odšli še v kazino, on pa je odšel v svojo sobo. Zelo priden je, nekaj je še delal na računalniku, nato pa je šel naravnost spat!"

V Ljubljani bolje kot v Zagrebu
Iris je potrdila, da so njo in njeno prijateljico, nekdanjo manekenko Katjo Fašing, 50 cent in njegova družba povabili tudi na koncert v Zagreb, povabilo pa sta z veseljem sprejeli. "Koncert je bil super, vendar pa se mi zdi, da je bilo v Ljubljani bolje poskrbljeno za VIP-goste. V Zagrebu je bil prostor za pomembneže čisto na drugem koncu dvorane, v Ljubljani pa smo bili lahko čisto ob pevcih," je dejala Iris.

Lepotic imajo dovolj
Razložila nam je tudi, kako se je v Roll baru kot redka izjema sploh znašla tik ob slavnih glasbenikih. "Veste, oni so vajeni tega, da jih ves čas obkrožajo lepotice, zato jim to ne pomeni nič. Niso hoteli, da bi jih oblegale trume žensk. Tam sem bila zato, ker me je povabil Dani, moj nekdanji varnostnik, ki jih pozna," je pojasnila naša lepotica. Govorila je o Danijelu Praštalu, šefu razvpite družbe VIP varovanje, ki spremlja in pazi tudi na slovenske lepotice.

Vse so Slovenke kot manekenke ...
Iris nam je za konec še zaupala, da so 50 cent in njegovi že v Ljubljani pohvalili slovenska dekleta. "Rekla sem mu, naj kar počaka na koncert v Zagrebu in tam bo videl, kako lepe so šele Hrvatice. No, po zagrebškem koncertu pa mi je prišel povedat, da smo Slovenke lepše," je sklenila Iris. Hvala, 50 cent, hvala ...

Tina Hacler

50 Cent, G-Unit in Iris Mulej