Mister Jure med rezanjem slastne čokoladne torte. Foto: Wisible photography
Mister Jure med rezanjem slastne čokoladne torte. Foto: Wisible photography
Nekdanji mister Miha Dragoš je na dogodku raztegnil meh. Foto: Wisible photography

Jure se je odločil, da bo skušal pomagati ljudem in denar, ki ga bo zbral od vstopnine, namenil pomoči potrebnim. "Na začetku sem bil malce na trnih, saj nisem vedel, kaj naj pričakujem. Potem pa so ljudje začeli prihajati in sem bil olajšan," je povedal po zabavi.

Zabave v Nebotičniku se je udeležilo več kot 200 ljudi. Tudi Valerija in Urška, predstavnici zavoda Zadnje upanje in Varstvenega centra Šentjur, ki skrbi za osebe z motnjami v razvoju, sta bili več kot navdušeni. Gostje so s simbolično vstopnino zbrali nekaj več kot 700 evrov, ki bodo omenjenim ustanovam prišli še kako prav.

Na zabavi je bilo opaženih več znanih obrazov iz sveta mode, lepote in glasbe, Jure pa je presenetil s pestrim programom. Sam se je odlično predstavil v vlogi moderatorja, dogodek so soustvarjali še narodno-zabavni ansambel Aufbiks, v katerem igra tudi mister Miha Dragoš; nekdanji mister universe in pevec Matjaž Kumelj; svetovni prvak na harmoniki in finalist izbora Mister Slovenije Blaž Brudar; raper Trkaj; Denis Vučak iz skupine MAD ter plesalki Špela in Alja.

Ob koncu seveda ni manjkala velika čokoladna torta.