Koliko je nosečnost spremenila Erikin vsakdan? Foto: Maja Slavec
Koliko je nosečnost spremenila Erikin vsakdan? Foto: Maja Slavec
Erna Petrač, Andrej Lakner, Erika Žnidaršič
Erika se je januarja pridružila ekipi ustvarjalcev jutranjih novic. Foto: Arhiv RTV SLO

Voditeljica je po koncu oddaje Piramida, ki se je obdržala na malih zaslonih štiri leta, obljubila spremembe. Najprej se je po izteku Piramide priključila zvezdam na plesišču oddaje Spet doma in turnir tudi predčasno - zaradi poškodbe - zapustila. Vmes je prišla v javnost pet mesecev varovana skrivnost, da je noseča.

Celoten klepet si lahko preberete na tej povezavi.

Mesece pred rojevanjem izkorišča na prostem in svoj čas zapolnjuje s športom. Trenutno pa se ukvarja tudi z izbiro imena: "Težko je izbrati, nisem se še čisto odločila. Nisem za kakšno posebno eksotiko, tako da moj otrok zagotovo ne bo Jarret, Keanu, Kanye, Viggo ali kaj podobnega."

A nosečnost je ni ustavila pri kariernih potezah, z novim letom se je voditeljica pridružila ustaljeni ekipi jutranjih novic - Erni Petrač, Evi Cimboli in Andreju Laknerju. "Zagotovo si želim voditi kakšno "konkretno" informativno oddajo. Jutranja poročila so dober trening, ki mi pomaga nabirati izkušnje, kakršnih prej nisem imela. O tem, kaj bom počela po porodniški, se bom z odgovorno urednico kmalu pogovarjala," je spregovorila o načrtih Erika.