Poudarek v videospotu bo na strasti, skrivnostnosti in detajlih. Foto: MMC RTV SLO
Poudarek v videospotu bo na strasti, skrivnostnosti in detajlih. Foto: MMC RTV SLO
Niko Karo in Maja Slavec
Nad snemalnim procesom sta bedela Niko Karo in Maja Slavec. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
V videospotu lahko pričakujete igro luči oz. teme. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Hannah v videospotu ne bo nastopila sama. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin

"Pričakujete lahko izdelek z učinki dramatičnosti, ki pustijo vtis. Videospot bo zelo seksi in udaren," je med snemanjem videospota za evrovizijsko pesem Straight into Love razkrila Hannah.
Snemalna ekipa, na čelu katere sta bila režiser in snemalec Niko Karo ter Maja Slavec v funkciji 'art direktorja', je skupaj s Hannah minuli konec tedna zaključila s snemanjem kadrov, ki bodo sestavni del prihajajočega videospota. Dva cela dneva in posnet material za tri scene na dan je bil končen rezultat naporov. "Želimo pokazati energijo med Hannah in plesalci, ki bodo tudi vkjučeni v videospot. Mogoče ljubezen na nek način. Strmimo pa tudi k temu, da bo poudarek na modi," je ob obisku MMC-ja na snemalno prizorišče razkril Karo.
V ekipi, ki se je zbrala v studiu 2 Televizije Slovenije so bili poleg Hannah, Kara in Slavčeve še Dajana Vegelj, ki je poskrbela za pevkino kostumografijo (za kostumografijo plesalcev je poskrbela Svetlana Visintin), Urška Lovšin, ki je skrbela za frizuro in Maja Šušnjara, ki je bdela nad masko. Za scenografijo je poskrbela Greta Godnič, za luči pa Črt Birsa. Kot zanimivost pa lahko omenimo, da se je Hannah in plesalcem v videospotu pridružil tudi baletnik Lukas Zuschlag.
Dneva sta se za ekipo začela ob pol devetih zjutraj in končala okoli osme ure zvečer. "Čudovito je sodelovati s celo ekipo, ki je polna zelo dobrih kreativnih idej," je pohvalila vzdušje Hannah.
Kot je bilo moč videti na snemalnem prizorišču, bo ekipa gradila videospot na detajlih in energiji, ki seva iz glavnih akterjev - predvsem Hannah, od katere je sama snemalna tehnika zahtevala precejšnjo mero koncentracije in premišljenih gibov: "Zelo je vztrajna in potrpežljiva. Ne pritožuje se in sledi vsem našim navodilom. Je super oseba, vedno nasmejana," je priznal Karo.

Snemalna ekipa, na čelu katere sta bila Niko Karo (snamalec, režiser in montažer) ter Maja Slavec (režiserka, montažerka in umetniška direktorica), je skupaj s Hannah konec tedna končala snemanje kadrov, ki bodo sestavni del prihajajočega videospota za pesem Straight into Love.

Prav v teh dneh so vse sodelujoče države predstavile oz. izbrale svoje pesmi za Evrovizijo, ki bo od 14. do 18. maja v švedskem mestu Malmöju.

Predstavitve pesmi si lahko ogledate s pomočjo MMC-jevega interaktivnega evrovizijskega zemljevida, ki ga najdete na podstrani Evrovizija 2013.

Dva cela dneva in posnet material za tri prizore na dan je bil končen rezultat prizadevanj. "Želimo prikazati ljubezen in strast, o kateri poje Hannah v pesmi, energijo videospota pa povezati z ostalimi nastopajočimi v videospotu," je ob obisku MMC-ja na snemalno prizorišče razkril Niko Karo.

Pesem Straight into Love je doživela nekaj manjših popravkov in dobiva svojo končno podobo, ki bo predstavljena v Malmöju 14. maja. Novo različico pesmi boste lahko kmalu slišali na straneh MMC-ja.

V ekipi, ki se je zbrala v studiu 2 Televizije Slovenije, so bili poleg Hannah, Nika Kara in Slavčeve še Danaja Vegelj, ki je poskrbela za pevkino kostumografijo (za kostumografijo plesalcev je poskrbela Svetlana Visintin), Urška Lovšin, ki je skrbela za frizuro, in Maja Šušnjara, ki je bedela nad masko. Za scenografijo je poskrbela Greta Godnič, za luči pa Črt Birsa. Kot zanimivost pa lahko omenimo, da se je Hannah v videospotu pridružila tudi baletnik Lukas Zuschlag in model Kristjan Lozar (agencija Immortal models).

Dneva sta se za ekipo začela ob pol devetih zjutraj in končala okoli osme ure zvečer. "Čudovito je sodelovati s celo ekipo, ki je polna zelo dobrih kreativnih idej," je pohvalila razpoloženje Hannah.

Priprave Hannah na Evrovizijo lahko spremljate na njenem uradnem profilu na Facebooku ali pa na uradnem profilu na Twitterju.

Kot je bilo mogoče videti na snemalnem prizorišču, bo ekipa gradila videospot na detajlih in energiji, ki seva iz glavnih akterjev - predvsem Hannah, od katere je sama snemalna tehnika zahtevala precejšnjo mero koncentracije in premišljenih gibov: "Zelo je vztrajna in potrpežljiva. Ne pritožuje se in upošteva vsa naša navodila. Je super oseba, vedno nasmejana," je priznal Karo.

Posneti material je trenutno na stopnji montaže. Več videoutrinkov s snemanja pa vam bomo razkrili v prihajajočih dneh. Do takrat pa vabljeni k ogledu fotogalerije s snemanja.