Rok se je poskusil kot vizažist, Tina pa kot kaskaderka. Foto: MMC RTV SLO
Rok se je poskusil kot vizažist, Tina pa kot kaskaderka. Foto: MMC RTV SLO

V prvi Sobotni izmeni, v okviru katere znani Slovenci zamenjajo svoje poklice, sta svoji vlogi zamenjala vizažistka in vodja umetnikov ličenja pri Maxfactorju Tina Fabjan in najboljši slovenski kaskader Rok Cvetkov.

Tina je Roku zakuhala veliko presenečenje, saj je moral naličiti Katjo Tratnik, voditeljico oddaje Dobro jutro. Naloga morda niti ne bi bila tako težka, če ne bi Katje čakalo fotografiranje, za katero je morala biti videti naravnost popolna.

Kako uspešna sta bila Tina in Rok v poklicu drugega, si lahko pogledate v spodnjih videoposnetkih. Za videoposnetke boljše kakovosti kliknite na naslove videov.

Rok se je moral zato lotiti lepljenja umetnih trepalnic in je pri tem Katji skoraj iztaknil oko. Seveda Rok Tini ni ostal dolžan. V Logatcu jo je posadil v avto in ji naročil, da mora v drvečem vozilu čez streho preplezati na drugo stran avtomobila.

Prihodnjo soboto ob 18.25 se bosta v Sobotni izmeni pomerila gledališki igralec Gašper Jarni in trener fitnesa Mario Sambolec. Si predstavljate, kako se bo v vlogo trenerja fitnesa vživel nešportni Gašper Jarni?

Rok Cvetkov kot vizažist

Tina Fabjan kot kaskaderka

Rok in Tina na studijski preizkušnji