Kljub napornemu urniku Tina najde čas, da se udeležuje številnih družabnih dogodkov in zabav v njeno čast. Zadnjo so sredi tedna priredili v Mariboru. Foto: MMC RTV SLO
Kljub napornemu urniku Tina najde čas, da se udeležuje številnih družabnih dogodkov in zabav v njeno čast. Zadnjo so sredi tedna priredili v Mariboru. Foto: MMC RTV SLO
Damir Osredečki in Tina Petelin
Damir Osredečki bo po besedah Eve Repič tudi prihodnje leto ostal lastnik licence. Foto: MMC RTV SLO
Avto mis Slovenije
Tina se bo do predaje licence (in krone) vozila v sponzorskem avtomobilu. Foto: MMC RTV SLO

Tina - edina slovenska mis okronana brez krone – je zadnje dni pred odhodom v Južnoafriško republiko obkrožena s frizerji, umetniki ličenja, stilisti in drugimi strokovnjaki, ki skrbijo za njeno javno podobo. Intenzivno potekajo tudi vaje plesa, saj se bo Tina na "talent showu" predstavila s plesno točko salse, je za MMC razkrila članica njene ekipe (sicer vodja projektov na agenciji Epa Ideja) Eva Repič.

Tinina darila prispela z zamudo
Spremenil pa se ni samo Tinin vsakdanjik, ampak tudi njen kupček nagrad, je še povedala Repičeva. Spomnimo: Tino so brez kakršnega koli trušča za novo mis razglasili na tiskovni konferenci. Po njej nam je lastnik licence Damir Osredečki razložil, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da Tina prejme darila, ki sodijo k nazivu mis Slovenije.

Sponzorji so jo tako "obdarili" z obutvijo, oblačili, očali, nakitom, kozmetiko in seveda avtomobilom. Tega je dobila v last za obdobje enega leta. "Najprej se je peljala k staršem in jim z navdušenjem pokazala svojo novo pridobitev," je povedala Repičeva. Tinini oktobrski dnevi so bili posebni še iz enega razloga - dva tedna po prejemu licence, je praznovala svoj 24. rojstni dan.

Pred odhodom bo prejela tudi krono
Prihodnji teden pa jo čaka še zadnja dolžnost pred odhodom na črno celino, in sicer prejem krone, ki ji jo bo predala mis Slovenije 2007 Tadeja Ternar. Ob tem dogodku, ki po navadi poteka takoj po razglasiti zmagovalke, bo Tina predstavila tudi večerno obleko, s katero se bo predstavila na izboru 12. decembra. Kot nam je še povedala Repičeva, je obleka delo kreatorke Rike Zadravec.

Staro ime na komentatorskem stolčku
Na spektakel pa se pripravlja tudi Andrej Hofer, so sporočili iz uredništva razvedrilnega programa. Andrej bo po enoletnem premoru (lani ga je nadomeščal Anžej Dežan) znova grel stolček komentatorja mis sveta. Izbor, ki se bo začel ob 16.00 po našem času, bodo na Televiziji Slovenija predvajali z nekajurnim zamikom.

Kot so še sporočili iz uredništva razvedrilnega programa, to še ne pomeni, da se na programsko shemo vrača tudi izbor mis Slovenije 2010.

Utrinke s sredine zabave mis Slovenije si lahko pogledate v spodnji galeriji.