Katarina uživa v svoji 'čudoviti avanturi', kot se je izrazila sama. Foto: Facebook
Katarina uživa v svoji 'čudoviti avanturi', kot se je izrazila sama. Foto: Facebook

Kako velika je vloga 37-letne svetlolase igralke in voditeljice, še ni jasno, je pa v filmu Dana Fogelmana (scenarist uspešnice Ta nora ljubezen) zaigrala lik "Sophie", zaročenke ostarelega rockerja Dannyja Collinsa, ki ga igra 73-letni hollywoodski veteran in oskarjevec Al Pacino (po prvotnih načrtih bi moral njegovo vlogo odigrati Steve Carell, ki je s Fogelmanom sodeloval že pri Tej nori ljubezni). V filmu igrajo še Jennifer Garner, Annette Benning in Christopher Plummer.

To je že tretja odmevnejša vloga Katarine Čas, ki je pozornost tujih filmarjev pritegnila na avdiciji za Drevo življenja Terrencea Mallicka. Vlogo soproge Brada Pitta je sicer takrat dobila Jessica Chastain.
Polepljena z denarjem
Katarina je nato zaigrala ob boku Dona Cheadla in Brendana Gleesona v Policistu (2011), zdaj pa se nestrpno pričakuje premiera najnovejše drame Martina Scorseseja, The Wolf of Wall Street.
Katarino, v spodnjem perilu in polepljeno z dolarskimi bankovci, lahko vidimo tudi v napovedniku za film, v katerem igrajo glavne vloge Leonardo DiCaprio, Jonah Hill in Matthew McConaughey, ona pa odigra vlogo Chantalle.

Katarino Čas v Los Anglesu zastopa agencija Olivia Bell Management, ki je tudi objavila fotografijo svoje slovenske stranke s Pacinom.
Po pogodbi intervjujev do konca produkcije ne sme dajati, je pa Katarina obljubila, da bo za MMC o svoji hollywoodski pravljici spregovorila že septembra.
Spodaj si lahko ogledate napovednik za The Wolf of Wall Street, ki v kinomatografe prihaja 15. novembra.
K. S.