Jernej in Tanja se sicer pogovarjata o naraščaju, a kot pravi Jernej, za to še ni napočil čas. Foto: Jure Makovec/Sandi Fišer-MMC RTV SLO
Jernej in Tanja se sicer pogovarjata o naraščaju, a kot pravi Jernej, za to še ni napočil čas. Foto: Jure Makovec/Sandi Fišer-MMC RTV SLO

Mladoporočenca, ki sta se poročila v soboto v Arboretumu Volčji Potok, sta veselo novico delila vsak na svojem profilu na Twitterju, dan po poroki pa je energični športnik že odgovarjal na klice.

Jernej je razkril, da je bila poroka v ožjem krogu, pri pripravah na poroko pa zaradi natrpanega urnika nista mogla veliko sodelovati: "Poroka je bila zelo spontana, zaupala sva tistim, ki so poroko organizirali, a zadnja dva dneva pred poroko sta bila kar naporna."

Za izbiro pevca, ki je s svojim glasom obogatil poročno slavje, pa je bila zadolžena Taya. Pevka in nekdanja misica si je namreč želela, da bi na njeni poroki zapel Samuel Lucas, dokončno pa so se o poslu dogovorili na razvedrilnem kvizu Moja Slovenija, kjer sta Samuel in Jernej tekmovala v isti ekipi.

29-letni Jernej je na vprašanje, kdaj se bosta odpravila na medeni teden, odgovoril, da letos bolj težko, saj ga čakajo številne športne obveznosti in tekme - že konec avgusta potuje v Hakubo na poletni grand prix. Kako nevesta doživlja to, da se njen ženin že ta teden odpravlja na priprave, pa je Damjan odgovoril: "Ni zadovoljna, a je navajena, da je za vsako stvar treba potrpeti."