Katarina ima s plesom polne roke dela. Ukvarja se z učenjem laikov, s katerimi hodi na plesne vikende in delavnice. Foto: MMC RTV SLO
Katarina ima s plesom polne roke dela. Ukvarja se z učenjem laikov, s katerimi hodi na plesne vikende in delavnice. Foto: MMC RTV SLO

Slovenska plesna legenda, ki je v paru z Andrejem Škufco postala večkratna državna in svetovna prvakinja v standardnih in latinskoameriških plesih, je že vrsto let v zvezi z Damjanom Kuzmičem. Pred dvema letoma je Katarina, ki vodi svojo plesno šolo, dejala, da je z zvezo z Damjanom zadovoljna, zato ne čuti nobene potrebe, da bi ljubezen kronala z izmenjavo uradnih zaobljub in prstanov.

"To je osebna odločitev"
V tem času pa se je njun pogled na skok v zakonski jarem očitno spremenil. Voditeljica oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, Katja Tratnik, je namreč Katarino gostila v studiu v okviru rubrike Televizijska poroka. V sproščenem klepetu je namignila na "sijočo stvar" na njenem prstanu in Katarina je prvič javno priznala, da je res poročena gospa.

"To skrivnost drživa že nekaj mesecev. No, saj ni skrivnost. Vsakomur, ki me vpraša, pritrdim, da bi preveč obešala na javni zvon, to pa ne. Strinjava se, da je to osebna odločitev," je dejala Katarina.

Denar nikoli ni bil razlog za spor
V pogovoru z dvema paroma, ki si želita televizijske poroke, je še dejala, da nikoli ni razmišljala o predporočni pogodbi. "To je hollywoodska fama. Če eden izmed zakoncev prinese ogromno premoženje, je morda res smiselno, sicer pa ne," meni Katarina, ki je dodala, da Damjanu, čeprav je znana Slovenka, zaradi tega nikoli ni bilo težko. Tudi zaradi denarja se nikoli nista prepirala.

"Ne bom pa pozabila zaključne prireditve, ko sva se z Andrejem poslovila. Takrat mi je Damjan stal ob strani in pomagal organizirati prireditev, nikoli mi ni ničesar očital. Ko pa sva prišla domov, se je zjokal in rekel, da je srečen."

Posnetek oddaje Dobro jutro s Katarino kot gostjo si oglejte spodaj.

Televizijska poroka
Televizijska poroka