Prejšnji teden je Borut Pahor 'žural' s študenti, pred kratkim pa se je oglasil na kosilu pri družini z Brezovice. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Prejšnji teden je Borut Pahor 'žural' s študenti, pred kratkim pa se je oglasil na kosilu pri družini z Brezovice. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Iryna Osypenko Nemec in Matjaž Nemec
Iryna Osypenko Nemec z možem Matjažem Nemcem, zdaj poslancem, prej pa osebnim tajnikom predsednika Pahorja. Foto: BoBo

Oddaja Vikend paket bo v tem okviru gostila dve družini. Prvi so Merljakovi: mama Marija, sin Miha, hčeri Maja Martina in Mojca ter oče Ivan. Življenjske poti vse člane družine vodijo v medije. Kdo, kje, kdaj izveste v tokratni oddaji. Druga je družina Štamol Droljc: modna oblikovalka Maja in njen soprog, podjetnik Stane, sta posvojila že dve temnopolti deklici Žani in Dilsi. Srečna družinica bo spregovorila tudi o tem, ali smo Slovenci sploh pripravljeni na tovrstne posvojitve.

V tednu družine pa je predsednik republike Slovenije Borut Pahor s svojim prihodom na kosilo razveselil družino iz Brezovice. Postregli so mu z jedilnikom po njegovem okusu, predsednik pa je za njih pripravil tudi presenečenje.

Komentatorji - manekenka in poslovna ženska Iryna Osypenko Nemec in Jure Karas in Igor Bračič, vsestranska kulturna ustvarjalca, splošni javnosti pa najbolj poznana kot duet Slon in Sadež - bodo poleg Jožetovega izbora aktualnega dogajanja tega tedna povedali tudi svoje mnenje o podnebnih spremembah in družini.

V živo z Dunaja se bo z Maraayo na čelu oglašala posebna ekipa. Ta teden se namreč že začenjajo priprave na veliki finale Evrovizije, ki bo v soboto, 23. maja.

V soboto boste lahko v živo na odru poslušali Društvo mrtvih pesnikov. Tudi vi boste lahko plesali z njimi.

Gledalce pa tokrat ustvarjalci oddaje pozivajo k mnenju o spodaj priloženem prispevku iz Tednika. Hujšate tudi vi? Obstaja sploh rešitev za debelejše ljudi, da bodo kdaj suhi ali je to le začaran krog?

Poglejte in povejte na glas!