Magnifico bo svoje kuharsko znanje delil z javnostjo. Foto: MMC RTV SLO
Magnifico bo svoje kuharsko znanje delil z javnostjo. Foto: MMC RTV SLO
Magnifico
Na svojem dvorišču je za prvič pripravil roštiljado za predstavnike sedme sile. Foto: MMC RTV SLO

"Zdaj pa sem postal hraber, ker je to ena kvaliteta moških, očitno. In sem se ojunačil, da bom na ta način postal bolj intimen. Ker najbolj spoznaš kulturo po tem, kaj je - ne ločimo se samo po rasi in naciji - tako da me bodo zdaj tudi drugi lahko spoznali na najbolj intimen način," je dejal glasbenik, ki bo svoje kuharsko znanje po novem delil z javnostjo v sodelovanju z najboljšim sosedom.

"V zadnjem času sem se res navdušil nad hobotnico. V pečici s krompirjem jo naredim nenormalno dobro," je o hrani, ki jo rad pripravi, spregovoril Magnifico.

Največja ljubezen ostaja glasba
A, kot poudarja, kuhanje ni njegov poklic in se z veseljem oklepa svoje glasbe, saj meni, da so tisti moški, ki kuhajo, copate. Že čez nekaj dni glasbenika čaka koncert v Celju skupaj z Balcountry Quartetom."Pričakujem eno bolj intimno atmosfero, ker takšni so ti koncerti. Zahtevajo manj ljudi, če jih je več kot 500, ni v redu," je pojasnil Magnifico.

Domači ambasador balkanske glasbe te dni svojo ustvarjalno žilico usmerja v filmsko glasbo. Z Rokom Golobom je ustvaril nepozabno glasbo za celovečerec srbskega režiserja in igralca Dragana Bjelogrlića Montevideo, bog te video. "Dobil sem ponudbo in imel sem občutek, da bom to lahko naredil in da bom to dobro naredil," je dejal Magnifico.

Več pa si lahko ogledate v spodnjem videu.