Mario se bo tokrat preizkusil zgolj v vlogi urednika. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Mario se bo tokrat preizkusil zgolj v vlogi urednika. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

V oddaji se bosta vsak konec tedna v 90 minutah pred navdušenim navijaškim občinstvom v sedmih izvirnih igrah pomerili dve ekipi znanih Slovencev.

Z zanimivimi vprašanji, glasbenimi in duhovitimi vložki komikov bomo na zabaven in sproščen način predstavljali zanimivosti naše dežele.

Oddaja ima tri prepoznavne obraze: voditelja in dva kapetana – komika, ki skrbita za zabavni del oddaje. Vsak teden se bosta v studiu oddaje Moja Slovenija pomerili dve ekipi znanih Slovencev. Oddaja zagotavlja veliko nostalgije, poudarjeno je ekipno sodelovanje, prepleteno s skupno zabavo, sprostitvijo in z dobronamernim tekmovanjem dveh strani studia.

Format oddaje zagotavlja energično zabavo, kjer so v glavni vlogi Slovenija, njeni izjemni ljudje, zgodovina filma in televizije, humor, športni dosežki, nepozabna glasba, lepote narave, navade in običaji ipd.

V začetku naslednjega leta vas bomo obvestili o podrobnostih oddaja, odkrili pa bomo tudi, kdo bo voditelj in kdo vas bo zabaval vsak konec tedna med marcem in junijem.