Keučeva vsako nedeljo razveseljuje svoje oboževalce v oddaji Misija Evrovizija. Foto: Žiga Culiberg
Keučeva vsako nedeljo razveseljuje svoje oboževalce v oddaji Misija Evrovizija. Foto: Žiga Culiberg
Anže Zalar in Maja Keuc
Maja in Anže sta se sporazumno razšla. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Keučeva v teh dneh pridno končuje snemanje svojega prvenca, na katerem bo po njenih besedah 12 oziroma 13 skladb, preizkuša pa se tudi v vlogi sovoditeljice v oddaji Misija Evrovizija.

"To je stvar, ki jo delam prvič v življenju in se moram dovolj naučiti. Enim je všeč. Drugim ne. Tako je vedno. Vsekakor ne bom voditeljica, se bom držala petja. Je pa to nova in zanimiva izkušnja, ki mi bo - tako verjamem - pomagala pri tudi pri drugih stvareh," je opisala svojo izkušnjo Keučeva.

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.

Poleg voditeljskih pa so postali nepogrešljivi tudi njeni pevski vložki. Tako je preteklo nedeljo stopila ob bok Sašu Lošiću - Loši in z njim zapela skladbo Od rodjendana do rodjendana. "Bilo mi je v čast, da sem lahko stopila na oder z njim. The best," je priznala in ob tem dodala: "Nisva imela časa, da bi zvadila nastop (smeh). Videlo se je, da sva malce zimprovizirala. V bistvu sva šla parkrat skozi na tonski v soboto, potem pa sva kar zapela. Sva rekla, naj glasba govori za sebe."

Sporazumni razhod z Zalarjem
Vse njene obveznosti pa so zahtevale svoj davek."Midva sva se sporazumno razšla," je za MMC potrdila pevka, da je njena veza s plesalcem skupine Maestro Anžetom Zalarjem končana.

Zadeva je takšna, da imam ogromno dela z albumom in ogromno me ni. Urnik imam od jutra do večera poln. Tudi Anže je polno zaposlen. Sva šla pač vsak na svojo pot. Ampak še vedno se dobro razumeva," je pojasnila pevka za MMC.
Keučeva - po pisanju spletne strani Misije Evrovizije - bo to nedeljo združila moči z 22-letno Nino, ki je Slovenijo prepričala s pesmijo Čaroban do te mere, da smo Srbiji podelili 12 točk v finalu letošnje Evrovizije. Toda katero skladbo bosta izvedli v duetu, ostaja še skrivnost.