Uporabnica lorelei ima naj slovensko tetovažo. Tatu My elf je prejel 644 glasov oziroma 27 odstotkov. Foto:
Uporabnica lorelei ima naj slovensko tetovažo. Tatu My elf je prejel 644 glasov oziroma 27 odstotkov. Foto:
Zvestoba do groba uporabnika tom535 je prejela 315 glasov oziroma 13 odstotkov.
Le odstotek manj glasov (295 glasov) pa je prejel Moi tattoo uporabnice .nessi*.

V tednu dni, kolikor je bilo časa za glasovanje za naj slovensko tetovažo, je svoj glas oddalo kar 2400 uporabnikov. Po vašem izboru je najizvirnejšo tetovažo poslala uporabnica lorelei, na drugo mesto se je s 13 odstotki glasov uvrstila tetovaža Zvestoba do groba uporabnika tom 535, le odstotek manj pa je zbrala uporabnica .nessi* s tetovažo Moi tattoo.

Končne rezultate glasovanja si lahko ogledate tukaj. Sliko tetovaže povečate s klikom nanjo.
Uporabniki poslali več kot 80 fotografij
Do konca februarja so uporabniki na Moj splet naložili več kot 80 fotografij tetovaž. Nato pa smo v uredništvu MMC-ja izbrali 16 najboljših, pri čemer smo upoštevali izvirnost motiva, mesto, kjer je tetovaža, videz tetovaže in samo fotografijo tetovaže. Ker je več uporabnikov poslalo po več fotografij, smo tudi pazili, da med ožji izbor nismo uvrstili več kot tri tetovaže istega uporabnika. Med 16 najboljšimi po izboru uredništva pa ste uporabniki lahko oddali svoj glas po svoji presoji.

Fotografije tetovaž, ki so jih uporabniki poslali na Moj splet si lahko ogledate tukaj.

Najboljši trije bodo nagrajeni
Kot smo že napisali, smo za najboljše tri pripravili praktične nagrade. Uporabnica lorelei, ki je zbrala največ glasov bo prejela nahrbtnik, tom 535 in .nessi* pa MMC-jevi majici. Nagrajence bomo o prevzemu nagrad obvestili.

A. M.