Vztrajnost in trdo delo se obrestujeta. Foto: V.I.P. Dance Company
Vztrajnost in trdo delo se obrestujeta. Foto: V.I.P. Dance Company
Tomi Činej je svetovni prvak postal že četrtič. Foto: V.I.P. DANCE COMPANY

Skupina Go-Breakers Juniors, ki jo sestavljajo Miha Filipič, Mark Redelonghi, Žan Zupan Panker, Matija Miščič, Špela Rozman in Ana Gruden, je v kategoriji mladinskih skupin osvojila odlično drugo mesto.

Skupina V.I.P. Go-Breakers, v kateri plešejo Edi in Tomi Činej, Sandi Gabrijelčič, Tim Babnik, Kevin Mekicar in Gregor Fabjan, je v kategoriji članskih breakdanceskupin zmagala!

Zlato medaljo si je priplesal tudi izjemen plesalec Tomi Činej – in sicer v kategoriji članov posameznikov. Tomi je postal svetovni prvak že četrtič.

Vztrajnost trenerjev, navdušenost novih generacij plesalcev, podpora njihovih staršev ter izjemno plesno znanje, širina in odprtost bratov Činej, ki plesno skupino Go-Breakers - oziroma zdaj plesni klub V.I.P., vodita že dvanajst let, se torej obrestujejo. So večkratni državni in evropski prvaki v modernih tekmovalnih plesih.

Poleg strokovno vodene plesne šole novogoriški klub nastopa tudi na prireditvah in organizira celovečerna plesna in šovtekmovanja ter plesne animacije. In zdaj so dokazali, da so tudi najmočnejša ekipa na svetu v breakdanceu.