Nina je ob prvem stiku prijazna, skromna in zgovorna. Foto: MMC RTV SLO
Nina je ob prvem stiku prijazna, skromna in zgovorna. Foto: MMC RTV SLO

Plavolaso lepotico smo gostili v MMC-jevi spletni klepetalnici, v kateri vprašanj zanjo ni zmanjkalo. Nina oktobra potuje v Moskvo, kjer bo devetega novembra potekal svetovni izbor za mis universe. Od ruske avanture pričakuje "veliko novih izkušenj, uživanja in novih spoznanstev", sicer pa je Nina zagnana študentka.

Celoten klepet lahko preberete tukaj.

Najbolj jo zanima mikrokirurgija, zaradi pridobivanja znanja bo odšla tudi v Berlin, kjer bo opravljala zimski semester, potem pa še poletnega. "Prav želela sem v to mesto, ker še nikoli nisem bila v Berlinu in bo zame to nov izziv, ki pomeni tudi nove izkušnje," je dejala mis universe, ki govori angleško, srbsko-hrvaško, špansko in malo nemško. Tudi za cilj v življenju si je za zdaj postavila le nekaj - dokončati študij in oditi v tujino.

Uživala na Ibizi
O tem, ali je zasedena, še vedno ni želela govoriti, njen "sanjski" moški pa bi moral biti samostojen, odgovoren, spontan in vedno nasmejan. Poleti jo je povsem očarala Ibiza, saj daje prednost toplim krajem.

In kako je odgovorila vsem, ki menijo, da lepota in pamet ne gresta skupaj? "Lepota in pamet gresta skupaj, je pa res, da je dandanes to zelo redko. Sem hvaležna, da sem odlična študentka in povrh po vaših komentarjih tudi lepa ... Mogoče zaradi tega, ker večina misic v tremi izjavi kaj neumnega in jih ljudje že takoj po prvi izjavi sodijo, da so neumne."

Nina, ki je naravna plavolaska, le z nekoliko temnejšim odtenkom, zjutraj potrebuje okoli pol ure, da se uredi. Pudra ne uporablja, saj ga ne potrebuje, zadostujeta ji maskara in glos.

Presenetila pa je z novico, da jo izmed športov najbolj zanimata ameriški ligi NHL in NBA. "Najljubšo moštvo v NHL-ju je Los Angeles Kings, igralec pa Anže Kopitar. Najljubšo moštvo v NBA-ju je New York Knicks, igralec pa J. R. Smith."