Ninin novi album bo izšel na njen rojstni dan, 25. oktobra. Foto: Mimi Antolovič
Ninin novi album bo izšel na njen rojstni dan, 25. oktobra. Foto: Mimi Antolovič

Prepričana sem, da bo prišel čas tudi za ljubezen.

Nina Pušlar

Simpatična Dolenjka pravi, da ji pesem pričara podobe rož in rumene barve ter da upa, da bo poslušalcem narisala nasmeh na obraz in jim dala pozitivno energijo vsakič, ko jo bodo slišali.

Poletje je Nina preživela delavno, saj je snemala nov album in imela veliko koncertov. Vseeno pa si je med ustvarjanjem privoščila kratek oddih: "Za kratek čas sem skočila na morje, dopust pa pride na vrsto po novem letu, ko se vse skupaj malo umiri. Letos je bil na vrsti London, za naslednje leto pa še razmišljam ..."

Časa za počitnice pa ji primanjkuje tudi zaradi študijskih obveznosti, ki pa ji ne povzročajo težav: "Letos mi je uspelo končati leto z vsemi izpiti, zdaj me čaka samo še diploma in upam, da mi jo čim prej uspe oddati." Sicer pa Nina, ki je za zdaj še vedno samska, pravi, da trenutno preživlja najlepše obdobje svojega življenja: "Snemanje, koncerti, bend in prijatelji vsak dan znova olepšajo moje življenje.

Tretji Ninin album bo izšel na njen rojstni dan, 25. oktobra. O njem je povedala, da predstavlja veliko prelomnico v njeni karieri in življenju: "Je nekaj posebnega in pooseblja del mene, ki je javnost mogoče še ni vajena. Albuma smo se lotili na drugačen način, z zelo osebnim pristopom, veliko angažiranostjo in skrbjo za detajle. Pesmi, ki smo jih ustvarili, so zelo raznolike, saj sem vsem, ki ga bodo poslušali, želela dati vse barve mavrice."

Na albumu se bo Nina prvič predstavila kot soavtorica glasbe in avtorica dveh besedil in kot pravi, bo še naprej pisala. O tem, kako je plošča nastajala, pa je povedala: "Bistvo snemanja je bila energija, ki se je ustvarila s preigravanjem, in točno to smo hoteli spraviti v pesmi. Mislim, da nam je uspelo dobiti tisto nekaj več, kar na nekaterih izdelkih pogrešam. Zanimivost snemanja je prav ta, da smo ga dejansko živeli in je bilo zato nepozabno."

Nina bo po izidu albuma imela še koncerte, za svoje najzvestejše oboževalce pa bo pripravila prav posebno nalogo. "Pravi oboževalci imajo posebno mesto v moji karieri. Imamo krog ljudi, ki nas obiščejo na prav vsakem koncertu, družimo se in v prihodnje jim bom namenila tudi posebno vlogo v celotni zgodbi," je razkrila.

Prepričana sem, da bo prišel čas tudi za ljubezen.

Nina Pušlar