'Imam ljubezen do otrok. Eden ni noben, boš 'zgubu svoje roke,' rapa v svoji skladbi Recesija. Bo raper upošteval svoj nasvet? Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
'Imam ljubezen do otrok. Eden ni noben, boš 'zgubu svoje roke,' rapa v svoji skladbi Recesija. Bo raper upošteval svoj nasvet? Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Pet mesecev po tem, ko je (za mnoge nepričakovano) skočil v zakonski stan, je raper s soprogo prejel najlepše darilo v življenju - dva in pol kilograma težko in 49 cm veliko hčerko Ni'ja Nur (Ni'ja pomeni rešena, Nur pa svetloba). "Prva misel, ki mi je padla na pamet, ko sem zaslišal glas otroka in doživel trenutek - bil poleg, ko sem postal očka - je bila: 'No, zdaj se bomo pa drugače zabavali'," je v smehu priznal mojster rime.

"Zdi se mi, da se je v trenutku vse okoli mene zaustavilo, da sem odpustil vsem ljudem, ki so me razočarali ali izigrali na kakršen koli način, je pojasnil Zlatko in dodal: Rad imam spremembe, a ta je največja do zdaj ... mmmm ... Nisem James Brown, ampak počutim se dobro," rojstvo svoje hčerke komentira raper.
Sicer pa je Zlatko že nekaj ur po rojstvu hčerke nastopal na Ritmu mladosti in praznovanje rojstva prestavil na prihajajoče dni. "Proslavili bomo na svoj način ... Ta teden jo bomo postrigli, potehtali laske, teži dodali par ničel in cifro podarili nekomu, ki mu bo način naše proslave prišel prav," se je še naprej šalil Zlatko.
Toda ali bo Zlatko svoji hčerki rapal ali pel uspavanke? "Najprej bova šla po eno puško, potem pa zapela pesem: 'Moj očka je zmešan!'," je v humornem tonu nadaljeval raper.
Zlatko v polnem delovnem zamahu
Sicer pa Zlatko v teh dneh sestavlja nov bend, nov video, nov projekt in novo ploščo. "O, joj, kako so se zmotili. Ne bi me smeli nagovarjati, da se malo umirim s snemanjem in izdajanjem plošč. Ne bi me smeli vzeti za hec, ker tudi ko se hecam, mislim resno," je še dejal Zlatko in pozdravil vse svoje poslušalce.