Zvezdana se je za preobrazbo odločila pred očmi televizijskih gledalcev. Foto: MMC RTV SLO/Stane Sršen
Zvezdana se je za preobrazbo odločila pred očmi televizijskih gledalcev. Foto: MMC RTV SLO/Stane Sršen

Znana slovenska igralka in trije drugi kandidati, ki so jih ustvarjalci oddaje izbrali med svojimi gledalci, so se prepustili najboljšim strokovnjakom: osebnim trenerjem, dermatologinji, specialistki medicine proti staranju, nutricionistom, mednarodni mojstrici obrazne joge in kirurginji. Pri tem so jih ves čas spremljale televizijske kamere.

Rezultati akcije so osupljivi: Zvezdana Mlakar je po treh mesecih intenzivne vadbe v pasu izgubila 13 centimetrov in shujšala za 7 kilogramov, do mladostnejšega in sijočega obraza pa si je pomagala z vadbo obrazne joge in najnovejšimi estetskimi dermatološkimi postopki. Po tehtnem premisleku se je odločila tudi za estetski kirurški poseg: dvig prsi. Gledalci oddaje Dobro jutro so lahko spremljali priprave, operacijo, učinke in okrevanje po estetskem kirurškem posegu.

52-letna Zvezdana poudarja, da ne gre le za zunanje in vizualne spremembe, ampak predvsem za notranjo in osebnostno preobrazbo. Svoje izkušnje želi deliti tudi z drugimi ženskami, jih spodbuditi, da ne glede na leta storijo nekaj zase, svojo samozavest in dobro počutje, zato je v oddaji Dobro jutro spregovorila o temah, o katerih marsikdo ne želi ali si ne upa govoriti na glas.

Ob ponedeljkih so gledalcem s pomočjo strokovnjakov, pod strokovnim vodstvom in po strokovnem programu svetovali, kako čim dlje ohranjati mladost, vitalnost, zdravje in dobro počutje, akcija pa se bo končala v ponedeljek, 4. aprila.