Februarja bo prva televizijska poroka pri nas. Foto: RTV SLO
Februarja bo prva televizijska poroka pri nas. Foto: RTV SLO

Akcija V dobrem in v slabem, s katero so ustvarjalci oddaje Dobro jutro želeli spodbuditi mlade pare k poroki, k odgovornemu partnerskemu življenju, s strokovnjaki in pari pa so razpravljali o družinskih in medosebnih odnosih, je končala iskanje para za televizijsko poroko.

Televizijsko poroko si boste lahko ogledali v ponedeljek, 6. februarja 2012.

Gledalci so odločili, da se bosta pred televizijskimi kamerami poročila 28-letna medicinska sestra Saša Kotnik in dve leti starejši gasilec Gregor Fras, ki sta skupaj leto in pol ter si v Hočah urejata stanovanje. Zmagovalca akcije sta se izkazala kot najprimernejši, najzrelejši in najodgovornejši par za skupno življenje ter televizijsko poroko.

Gledalci imeli končno besedo
Izmed več kot 200 prijavljenih parov je žirija – sveže poročena pevka Rebeka Dremelj, upokojeni vrhovni sodnik svetnik Vasilij Polič - Vasko in eden najbolj priljubljenih slovenskih duhovnikov Janez Furman – na avdicijah izbrala devet parov, ki so se potegovali za televizijsko poroko. Gledalci so s telefonskim glasovanjem najprej izbrali tri finalne pare, v zadnji oddaji pa še zmagovalni par.

Akcija V dobrem in slabem pa se z izborom para, ki se bo poročil pred televizijskimi kamerami, ne končuje. Gledalci oddaje Dobro jutro bodo lahko v januarju spremljali intenzivne priprave zmagovalnega para na poroko.