Nina in Primož sta prestala težko življenjsko preizkušnjo. Foto: Dobro jutro
Nina in Primož sta prestala težko življenjsko preizkušnjo. Foto: Dobro jutro
Petra in Sašo sta mlad in energičen par. Foto: Dobro jutro

Maja in Marjan sta tako korak bližje veliki televizijski poroki, ki jo pripravlja oddaja Dobro jutro. Zmagovalni par akcije se bo konec februarja 2015 poročil v enem izmed biserov naše dežele, v veličastni Postojnski jami.

V drugem polfinalnem krogu sta se pomerila še dva para - Nina Jeralič in Primož Jeralič ter Petra Jerman in Sašo Pašič.

Nina Jeralič (34 let) in Primož Jeralič (31 let)
Njuna zgodba se je začela pred šestimi leti. Oba sta športnika, združil pa ju je Primožev trener. Sledili so zmenki, ki so prerasli v ljubezen, ki pa se ni končala kljub njegovi poškodbi. Primož je namreč pri padcu na smučišču priletel v deblo, postal paraplegik in pristal na invalidskem vozičku. Bilo je težko za oba, čakala ju je dolga rehabilitacija, a sta skupaj premagala to življenjsko preizkušnjo. Prepričana sta, da jima je dano, da sta prijatelja, zaveznika in ljubimca, ki si stojita ob strani. Zdaj sta starša dvema otrokoma in si želita, da bi vse sadove njune ljubezni okronala še s poroko.

Petra Jerman (25 let) in Sašo Pašič (27 let)
Poznata se že osem let, združili pa so ju predvsem skupni interesi. Vse v njunem odnosu ni idealno, pravita, vendar se trudita, delata na sebi in iščeta skupno pot. Živita skupaj in želita svojo pot okronati še s poroko, ki je v njunih očeh pravzaprav šele začetek novih skupnih ciljev. Lani je Petra spremljala vsak trenutek TV-poroke oddaje Dobro jutro, letos pa sta zbrala pogum in še sama poslala prijavo.

V spodnjem videu lahko spoznate ob para in prek telefonov glasujete za tisti par, ki vas je bolj prepričal ter mu tako omogočite preboj v finale.

Za Nino in Primoža oddate glas tako, da s stacionarnih telefonov pokličete na 090 933 001, v mobilne telefone pa vtipkate *303*1# in pritisnete tipko kliči. Za Petro in Saša pa oddate glas tako, da s stacionarnih telefonov pokličete na 090 933 002, v mobilne telefone pa vtipkate *303*2# in pritisnite tipko kliči. Svoj glas lahko oddate od ponedeljka do petka (razen četrtka in praznikov). Glasovalne linije so odprte tudi med ponovitvijo oddaje.

Dobro jutro, 3. del
Dobro jutro, 3. del