Pogled na - Rock Otočec. Foto: MMC RTV SLO
Pogled na - Rock Otočec. Foto: MMC RTV SLO
Festival Rock Otočec

Nihče se ni vznemirjal, ko so v soparno poletno noč padale tople dežne kaplje. "To je zakon!" je dejal mimoidoči mladenič in skočil pred objektiv. Kaj bo šele danes, ko so na sporedu blatne igre!

Tokratni največji rockerski festival poteka teden dni prej kot prejšnja leta, ravno za konec šolskega leta, in ni malo dijakov in študentov, ki svoje počitnice začenjajo ravno ob Krki. Začetek tridnevnega festivala je bil punkersko obarvan, z Nieti in Pankrti na čelu. "Aaaaaa, pa tako lep dan je bil!" je odmevalo po prizorišču. Kot so v lično izdelani knjižici za Niete napisali organizatorji: Fenomen, ki je maja povročil evforijo znotraj in okoli razprodanih Križank. Vzneseno stanje se nadaljuje na Otočcu.

Ste bili na Rock Otočcu tudi vi? Pošljite svoje fotografije in videoposnetke na Moj splet.


Za Nieti so oder zavzeli legendarni Pankrti, v večernem programu pa so nastopili še Zablujena generacija in Lord Bishop, ki so pred oder pritegnili veliko navdušencev.

Danes sledi pestro obodrno dogajanje z blatnimi igrami in izbiro mis in mistra Rock Otočca na čelu, o čemer boste podrobno obveščeni.

Festival Rock Otočec