Sandra se praznikov že veseli, kot mnogi pa trdi: pri darovanju je pomemben namen, ne sama vrednost darila. Foto: MMC RTV SLO
Sandra se praznikov že veseli, kot mnogi pa trdi: pri darovanju je pomemben namen, ne sama vrednost darila. Foto: MMC RTV SLO

Tih šepet v daljavi, lepota v naravi, drget dveh teles, opojnost do nebes. Samo jaz in ti. Samo midva. Daleč stran.

Zadnja pesem, ki jo je napisala Sandra Adam
Sandra Adam
Priznala je, da je njen Marko včasih res malo ljubosumen. 'Ampak mi zaupa in ve, da je to le del modnega sveta.' Foto: MMC RTV SLO

Da lepota in pamet lahko hodita z roko v roki, je znova dokazala mis Slovenije 2010 Sandra Adam, ki je v MMC-jevi spletni klepetalnici kramljala z bralci. Najbolj je presenetila z izjavo, da se želi podati v politiko. "Pa ne zaradi politikov, prej zaradi vsega drugega," je še dodala.

Celoten klepet si preberite tukaj.

20-letna Korošica, pridna študentka Fakultete za varnostne vede iz Ljubljane, si v novem letu želi predvsem diplomo, ki še nima naslova, dotikala pa se bo boja proti trgovini z ljudmi. Zaradi študija živi v Ljubljani, kjer pa ji preglavice dela zdrava prehrana. "Kuham zelo rada, vendar mi vč asih zmanjka časa, tako da takrat, ko sem v Ljubljani, jem kar na študentske bone. Sicer se poskušam držati zdravega načina prehranjevanja, kolikor mi uspeva. Najraje pa imam morske jedi," je dejala Sandra, ki je brez lažne skromnosti zatrdila: "Da, sem lepa!"

Najraje posluša Depeche Mode
172 centimetrov visoka lepotica od nekdanjih slovenskih misic najbolj občuduje Živo Vadnov, če bi bila njena omejitev 'nebo', pa bi želela na večerjo s hollywoodskim zvezdnikom Johnnyjem Deppom. Zadnja knjiga, ki jo je prebrala, je bila Ko jagenjčki obmolknejo, na njenem radiu pa se največkrat vrti house glasba, občasno tudi rock. "Moja najljubša skupina je Depeche Mode, od slovenskih pa Siddharta," je dejala mis, ki obožuje rdeče vrtnice.

Sandra je srečno zaljubljena v Marka, s katerim bo preživela tudi skok v novo leto. Kje? "Kje točno bo to, še ne vem. Bo pa zagotovo pestro," je dejala. Sandri darila običajno prineseta Miklavž in Božiček, sama pa bližnjim vedno kupi kaj uporabnega in sladkega.

"Veliko stvari bi spremenila"
Seveda ni manjkalo vprašanj o njenem predčasnem prihodu iz Kitajske, kjer jo je izdala bolezen. Bi danes kaj naredila drugače? "Če bi lahko zavrtela čas nazaj, bi veliko stvari spremenila. Seveda pa je to zame ogromna izkušnja, ki me je opozorila na to, da moram najprej gledati nase, šele potem na vse drugo. Zdravje je konec koncev naše največje bogastvo. Če imaš to, zmoreš vse. Do organizatorjev pa nimam zamere, ker mislim, da se vse zgodi z razlogom."

O tem, da bi jo morala nadomestiti prva spremljevalka Ajda Sitar, pa Sandra pravi: "Sama težko rečem, kaj je prav in kaj ne. Zadnjo besedo imajo vedno tako slovenski organizatorji kot organizatorji svetovnega izbora. Vsekakor pa bi bilo lepo, če bi Slovenija imela tudi letos svojo predstavnico na velikem finalu. A žal je že moralo biti tako."

Tih šepet v daljavi, lepota v naravi, drget dveh teles, opojnost do nebes. Samo jaz in ti. Samo midva. Daleč stran.

Zadnja pesem, ki jo je napisala Sandra Adam