Alya je v smehu priznala, da je letos pobarvala samo štiri pirhe. Foto: MMC RTV SLO
Alya je v smehu priznala, da je letos pobarvala samo štiri pirhe. Foto: MMC RTV SLO
Znani Slovenci in velika noč

MMC-jeva kamera je tako ujela zmagovalca svetovnega pokala v smučarskem krosu Filipa Flisarja ter pevki Nuško Drašček in Alyo, medtem ko so se pripravljali na snemanje razvedrilnega kviza Moja Slovenija, ki bo na sporedu prihodnjo soboto, zanimalo pa nas je, kako so tokrat največji krščanski praznik zaznamovali v njihovih družinah.

"Seveda praznujemo veliko noč tudi mi, tako kot vsi. Naša družinska navada je malo bolj smešna sicer, mi ne temeljimo toliko na barvanju pirhov, ampak bolj temeljimo na hrani, to se tudi vsi, ki nas poznajo, norca delajo, saj ne morejo verjeti. Mi nakupimo toliko hrane, da potem jemo še tri dni, vsak dan večerjo, kosilo in zajtrk. Letos ni bilo nič drugače," se je posmejal zdaj že znameniti "brkač" Filip Flisar.

"Letos sva bila z možem zelo pridna, saj sva si že v petek pripravila pletenico, pa potico sva že tudi naredila in potem nam je za soboto ostalo samo barvanje pirhov," pa se je pohvalila pevka Nuška Drašček, ki ji poleg uspešne pevske kariere nasmeh na obraz riše tudi enoinpolletni sinček Luka.

Energije polna pevka Alya je priznala, da si doma prizadevajo držati tradicije, da se celotna družina zbere na kosilu. "Ampak letos je bilo vse skupaj zelo na hitro, hitro kosilo in potem hitro naprej," je pojasnila. "Letos mi je uspelo pobarvati samo štiri pirhe v vijoličasti barvi, pa še to včeraj popoldne, tako da jih pravzaprav nisem nesla k 'žegnu'," je skesano priznala.

Pogovor z vsemi tremi pa si lahko tudi ogledate v priloženem posnetku na desni strani!

Znani Slovenci in velika noč