Gašper Jarni se je preizkusil v vlogi osebnega trenerja. Foto: MMC RTV SLO
Gašper Jarni se je preizkusil v vlogi osebnega trenerja. Foto: MMC RTV SLO
Mario Sambolec kot gledališki igralec
Gašper Jarni kot fitnes trener

V novi rubriki priljubljene sobotne oddaje, v okviru katere znani Slovenci zamenjajo svoje poklice, je Gašper svoj poklic zamenjal s trenerjem fitnesa Mariem Sambolcem.

Ta je nešportnemu igralcu, ki je svojo napravo za fitnes, ki jo ima doma, poimenoval "kobilica" - s to se Gašper ni ravno spoprijateljil, je pa odlična za odlaganje oblačil -, zaupal celo svojo stranko.

Igralcu se, kot je bilo pričakovati, ni bilo težko preleviti v trenerja fitnesa, hudomušni Jarni je celo vpeljal novo tehniko treniranja. Svoji stranki je tako rekel, da ne bo deloval na principu drugih trenerjev, ki najprej sami pokažejo, kako se določena vadba pravilno izvede, ampak je pokazal, kako se naloga ne sme narediti.

Še ne veste, katero jed boste letos postregli med prazniki? Kaj slastnega je v oddaji Sobotna izmena priporočil Lojze Čop, najmlajši kuharski mojster pri nas, si lahko pogledate tukaj.

Mario opravil "sprejemce"
Tudi Gašperjev nasprotnik, osebni trener Mario Sambolec, je dobro opravil svojo nalogo. Osebni trener, čigar ena izmed želja ob vpisu na fakulteto je bil tudi AGRFT, je delno uresničil svojo željo, saj je pred Jarnijem opravljal sprejemne izpite za Akademijo za gledališče, radio, film in televizijo.

Prva zmagovalka Sobotne izmene, ki je prejela majhen pokal, je postala vizažistka Tina Fabjan, kaskader Rok Cvetkov pa je bil tisti, s katerim sta zamenjala poklic. Po mnenju gledalcev se je Tina bolje znašla. Kdo pa je bil 'boljši' v tokratni Sobotni izmeni - Gašper ali Mario?

Mario Sambolec kot gledališki igralec
Gašper Jarni kot fitnes trener